fbpx

Melissa

Ik ben bij Bell Coaching begonnen, omdat ik vast liep met mijn progressie. Ik had veel last van mijn rug tijdens het squatten en deadliften. Mijn voornaamste reden om met een coach samen te gaan werken was om hieraan te gaan werken.

Mijn coach werd Petra en ik heb een hele fijne tijd met haar gehad!

Aan het begin zijn we gaan kijken naar mijn doelen. Ik wilde gaan werken aan mijn techniek én ik wilde graag een sixpack. Met Petra heb ik het hier veel over gehad en hebben we uiteindelijk besloten om het uiterlijke plaatje meer los te laten en echt te focussen op mijn trainingen en het vormen van nieuwe gewoontes; zoals dagelijkse wandelingen, journalen, meer groentes eten, slaap etc.

Ik heb een fijn schema gekregen waarbij ik begon met lichte gewichten. Alles filmde ik en tijdens de wekelijkse coach call bespraken we dit en allerlei andere onderwerpen. Petra heeft echt oog voor detail, waardoor ik onwijs veel waardevolle tips heb gekregen en hier nu zelfstandig mee verder kan werken.

Door Petra ben ik nog meer gaan beseffen dat meer trainen niet altijd beter is en het niet allemaal draait om je fysiek. Ik heb megaveel progressie gemaakt en op dit moment ben ik sterker dan ooit. We hebben het uiterlijke plaatje losgelaten, maar als nog heb ik het coachingstraject afgesloten met een sixpack (zonder het tracken van macro’s!). En het allerbelangrijkste; ik deadlift en squat zonder pijn in mijn rug.

Ik kan het iedereen aanraden om een coaching traject te volgen en aan je doelen te gaan werken met een coach van Bell!

@melissawestrik

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Petra van Rooijen

Over de Coach

Het is mijn ultieme doel om jou fysiek en mentaal sterker te krijgen op een verantwoorde en duurzame manier, zodat je dit de rest van je leven vol kunt houden. Mijn passie voor en kennis over krachttraining, voeding en lifestyle zal ik daarbij gebruiken om jou zo goed mogelijk te helpen.

Bekijk meer resultaten

>