Toon

Winnaar Sterkste Man van Vlaanderen. Ik volgde Bell Coaching als een tijdje op Instagram voor zijn informatieve posts over alles training gerelateerd. Zo kwam ik ook bij de Menno Henselmans PT cursus terecht welke ik besloot te volgen.

De manier waarop Richard de lezingen bracht was enorm aangenaam en leerrijk. Je merkt gewoon dat deze man zijn vak door en door kent. Dit gaf me het vertrouwen dat hij niet zomaar eender wie in zijn team opnam. De professionele aanpak maakte me vrij zeker van een goede samenwerking.

Via één van zijn posts op IG merkte ik Berend op, één van de sterkste mannen in Nederland in de u105. Uiteindelijk contact genomen met Richard, maar wist dat ik met mijn doel bij Berend zou uitkomen als coach.

Mijn doel was simpel: zo sterk mogelijk worden en af en toe eens een strongman wedstrijd meedoen. Na 5 jaar intensieve crossfit training en wedstrijden had mijn lichaam nood aan iets minder agressief. Krachttraining heeft altijd meer mijn ding geweest dan conditietraining en ben ik me daar wat op gaan focussen. Heb een heel lange tijd voor mezelf geprogrammeerd, maar door te weinig tijd is dat niet altijd even productief geweest.

Het contact met Berend was onmiddellijk goed. Alles verloopt heel gemoedelijk en gebeurt in samenspraak. Hij staat open voor suggesties, is enorm meelevend en heel professioneel. De schema’s zijn leuk, gevarieerd en uitdagend. De feedback op filmpjes is gericht en leerrijk.

Belachelijk. Ik had nooit verwacht te staan waar ik nu sta op zo’n korte tijd. Mijn eerste echte wedstrijd waar ik meedeed om te winnen (de sterkste man van Vlaanderen) heb ik ook direct gewonnen. En dat met een heel sterk internationaal deelnemers veld. Was gewoon klaar om die wedstrijd te knallen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>