fbpx

Emma

Ik heb voor Bell coaching gekozen omdat heel erg moe was, dat werd steeds erger. Daar wilde ik wat aan doen. Mijn zoon had al krachttraining begeleiding bij Coach Lorenzo. Hij had al meerdere coaches gehad, maar was steeds niet tevreden. Bij Bell had hij een goed gevoel en zeer goede begeleiding. Voor het eerst in zijn leven had hij het idee dat iemand hem echt begreep. Hij vertelde mij dat Bell ook een dame als coach had die alleen maar dames behandeld. En dat zij ook goed was met diëten (ik was ook minstens tig kilo te zwaar). De reden dat ik daarom dus Coach Sanne wilde is, omdat zij de problemen en hun aanpak hierop bekijkt vanuit de vrouwelijke kant.

Het enige wat ik wilde was meer energie krijgen. Ik was totaal futloos. En ja, dat is me al heel snel gelukt. Na ongeveer 2 maanden ging het al beter met me. En het gaat steeds beter. Eerst kon ik alleen thuis wat oefeningen doen. En nu ga ik zelfs naar de sportschool.

Dat had ik tot voor kort echt niet gedacht dat dat zou kunnen. Alhoewel, Sanne zei dat al in ons intakegesprek. Ik heb haar daar nog net toen om uitgelachen. Maar zo voelde het wel. En Sanne heeft gelijk gekregen. Dus zij wist beter wat ik kon (met haar begeleiding dus) dan ik dat zelf wist.

Ik kon me eerst niet echt een voorstellen bijn online coaching maken. Dat ik maar “even” een mail stuurde, en Sanne dan zou begrijpen wat ik bedoelde. Het vergt dus van beide een goede manier van communiceren.

En vanaf dag 1 gaat dat goed. Zeker omdat er eerst echt een intakegesprek is geweest, waarbij je elkaar ziet (via whatsapp). En toen wist ik wel dat ik mijn hele hebben en houden wel bij Sanne neer durfde te leggen. Want er moet natuurlijk wel een klik zijn.


Zonder online coaching denk dat ik dan niet veel meer had gekund. Vermoeidheid zou waarschijnlijk niet minder zijn geworden. Maar gelukkig is het zover niet gekomen. Ik was bijna niet belastbaar. En dat al voor de duur van 20 jaar (al op jonge leeftijd een cva gehad, en altijd klachten blijven houden). Gelukkig is die belastbaarheid de afgelopen tijd bij Sanne heel rustig opgebouwd.

En natuurlijk wil ik nog wel eens teveel doen, maar Sanne wijst me er dan wel op. Dus Sanne houd heel erg rekening met jouw PERSOONLIJKE omstandigheden.

De resultaten die ik heb gehaald vind ik geweldig. Want ben niet alleen fitter geworden, ook ben ik letterlijk tig kilo’s aan gewicht kwijt geraakt. En dat is niet waarom ik naar Bell ging! Want afvallen was totaal geen doel voor mij. Ik moest meer energie krijgen. Dat was de enige reden.

En passant er ook een leuke hobby bij: sporten in de sportschool. Een ieder noemt het krachttraining, ik noem het oefeningen. Ik doe allerlei oefeningen in de sportschool, maar wel op mijn eigen nivo. En wat lach ik daar af. Mensen die je veel vaker ziet, dus de gezelligheid. Dus niet alleen gebruik ik de spieren tijdens mijn oefeningen (waar ze voor bedoeld zijn) maar ook mijn lachspieren.

Daarnaast zijn ook mijn bloedwaarden erg verbeterd. Sommige medicijnen die ik al tig jaar slikte, slik ik nu niet meer. En genezing van wonden, en dus ook je algehele welzijn (want ondertussen ben ik ook nog een paar keer geopereerd) gaan veel sneller dan voorheen.

Sanne is een goede coach. Vleugen humor. Altijd een persoonlijke noot. En dat is het leuke ervan. Je weet dat zij ook geworsteld heeft met dit soort dingen. Het maakt haar als coach zeer menselijk. En dat geeft heel veel vertrouwen.

De persoonlijke aanpak maakt Bell coaching uniek voor mij. Maar ook de gedegen studies die zij met zijn allen naar andere studies doen. Dus geen werk vanuit de losse pols. Maar gedegen onderzoek. En daar kan jij als sporter (of wat dan ook) dankbaar gebruik van maken. Sanne laat ook merken dat alles niet bij haar van een leien dakje gaat.

En dat ze meeleeft met jou. Ik zou haar zeker bij vriendinnen aanraden, omdat zij de vrouwelijke benadering heeft. En dat is toch veel fijner dan een “algemene” coach. En ik kan bij Sanne alles neerleggen. Niets is te gek voor haar. En daar ben ik haar heel dankbaar voor. En dat weet ze ook.

Als je twijfelt zou ik zeggen: Ga er voor. Ik heb ook heel lang getwijfeld of ik coaching zou nemen. Maar, zoals men vaak zegt, had ik het maar eerder gedaan. En dat is echt zo!!!! Alle wekelijkse gesprekken met Sanne. Het is net of je in een dagboek schrijft, en van dat dagboek ook nog gefundeerde antwoorden krijgt. Ik ben mijn mails al vaak begonnen met: Lief dagboek. (En ja, Sanne weet hiervan!)

De naam aangepast i.v.m. privacy

Meer weten over onze online coaching?

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>