fbpx

Danny

Ik ben zelf personal trainer en via de Bayesian Bodybuilding course bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik heb een tijdje coaching van Richard gehad en dit beviel erg goed toen. Na dit traject heb ik een tijd zonder coaching getraind tot ik wat meer op het powerliften wilde focussen. Chris leek me hier de ideale coach voor bij Bell Coaching.

Ik had gekozen voor Bell Coaching omdat Bell Coaching voor mij de beste van Nederland zijn qua evidence-based krachttraining en coaching. Met de begeleiding kan ik net wat extra %’tjes gains eruit halen en daarnaast is het erg leerzaam voor mij aangezien ik zelf ook als personal trainer & coach werk. Twijfels waren er niet haha.

In eerste instantie was het doel te cutten naar een single digit vetpercentage met zo min mogelijk krachtsverlies. Dit is zeker gelukt – met een aanzienlijk aantal lifts ben ik zelfs een klein beetje sterker geworden nog tijdens de cut. Ook heb ik mijn beste shape ooit behaald.

Mijn ervaringen waren zeer positief. Je merkt snel dat Chris enorm veel kennis en ervaring heeft. Ook passen wij qua mindset goed bij elkaar dus dat is zeker een goede match zo! Zonder coaching zou ik zou in ieder geval de kennis missen die ik tijdens de begeleiding heb opgedaan. Verder is dit lastig te zeggen natuurlijk.

De resultaten waren goed! Helaas heb ik op het moment een blessure waardoor ik even een setback heb – dit staat verder volledig los van de coaching. Ik zou Bell Coaching beschrijven als de beste online begeleiding in Nederland voor fanatieke fitnessfanaten die alles uit hun potentie qua kracht en fysiek willen halen.  De evidence-based en practise-based combinatie maakt Bell Coaching speciaal en uniek voor mij!

Volgens mij zijn er weinigen die zo fanatiek als Chris zijn qua trainen en coachen. Voor mij werkt dat zeer positief en aanstekelijk. Ik zou Chris en Bell Coaching dan ook aanraden omdat ik overtuigd ben dat ze je kunnen helpen bij je doelen.

Bij twijfel gewoon doen! Je gaat er geen spijt van hebben ;). Zodra ik volledig herstelt ben van de blessure ga ik zeker weer verder met de begeleiding van Chris!

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>