fbpx

Bart

Afgelopen jaar heb ik de Henselmans PT cursus gevolgd van Menno Henselmans en Richard. Hierdoor werd mijn interesse gewekt voor de coaching van Richard. Enerzijds omdat ik even geen zin had mezelf te begeleiden en aan de andere kant als praktijk aanvulling op de cursus. Het heeft me absoluut meer inzicht gegeven in de toepassingen van de info uit de cursus. Daarnaast ben ik ook stukken sterker geworden in slechts 3 maanden op mijn powerlifts (totaal 35kg).

 

Richard heeft me ook aan mijn volgende doel geholpen, namelijk volgend jaar kwalificeren voor het NK powerliften in een lagere gewichtsklasse. Dit betekent voor mij 9 kg afvallen en nog een stuk sterker worden in 9 maanden tijd. Challenge accepted! Buiten de coaching om is er ook een sterke teamspirit aanwezig binnen team Bell. De leden ondersteunen, helpen en inspireren elkaar, wat erg leuk is om te zien.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>