fbpx

Kevin

Al ruim 10 jaar kom ik de gym voor verschillende redenen. Het begon met doelloos trainen met vrienden in de lokale gym, naar specifiek trainen voor motorcross, naar revalidatie (surprise), en terug naar af en aan ‘gewoon fitnessen’. Echter wel altijd in contact en geïnteresseerd gebleven in bodybuilden en powerliften en zo ook door social media steeds dieper in het fitness wereldje geraakt. Daar heb ik via Instagram Bell coaching gevonden. Hun content sprak me aan omdat het duidelijke, no-nonsense informatie was voor iedereen en altijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke literatuur. Daarnaast viel het op dat ze ook aandacht gaven aan het leven buiten de sportschool, denk aan slaap, cafeïne en alcohol. Ohja, en natuurlijk de indrukwekkende resultaten! Echter dacht ik daardoor ook snel dat dit niet voor mij was, want ik was natuurlijk geen professioneel bodybuilder.

Na enige tijd van volgen en weinig tot geen professie in de gym tóch de stap genomen om coaching te proberen. Het doel was om zo veel mogelijk te leven omtrent training en voeding en natuurlijk progressie boeken in de gym. Na een eerste (korte) stint hadden we de samenwerking gestaakt ivm Covid. Nadat de gyms weer open gingen hebben we de samenwerking weer opgepakt en met een extra doel: een fotoshoot. Gedurende een periode van 9 maanden heb ik samen gewerkt met mijn coach Laura waarin we hele mooie resultaten hebben behaald. Naast de fysieke vooruitgang heb ik ontzettend veel geleerd over hoe slim te trainen, belastbaarheid, herstel, voeding en hoe dit allemaal te kunnen plaatsen in een druk sociaal en werk leven. Om zo een levensstijl te creëren die vol te houden is, waarin genieten en presteren allebei een plek kent. De grootste les- en daarbij rode draad in het coaching traject- zijn de wijze woorden van Laura “life happens”. Naast een gezonde en fitte levensstijl genoot ik dus gewoon van terrasjes en festivals! In conclusie heeft me dit echte handvaten gegeven voor de rest van mij leven. Zonder de coaching was ik waarschijnlijk nog steeds af en aan aan het trainen, zonder resultaat en regelmatige blessures. Het resultaat wat we hebben neergezet had ik nooit op eigen kracht gekund zonder de kennis van Laura/Bell, laat staan dit behouden na de zomer.

Ik beschrijf coaching bij Bell altijd als ontzorgen. Je hebt je coach als sparring partner die je vragen beantwoord en adviseert in wat je doet. Werkt iets niet? Dan proberen we wat anders. Ze zullen altijd met je meedenken en meewerken om je doelen te behalen in jouw context. Er word altijd naar het totaal plaatje gekeken. Dit heb ik als heel erg persoonlijk ervaren en heb daarbij ook veel meer met Laura besproken dan alleen sport en voeding. Hieruit blijkt aan alles de diepe inhoudelijke kennis, jarenlange ervaring en hoog level van professionaliteit waarmee Bell coaching werkt. Na het behalen van mijn doel heb ik er voor gekozen op eigen kracht verder te gaan. Pas toen kwam ik erachter wat voor impact het coaching traject op mijn levensstijl heeft gehad. Zonder moeite kan ik mijn fotoshoot staat behouden gedurende de zomer. Ofja, helaas hebben we een gebrek aan zomer. Ook bepaalde gewoontes zoals food preppen als ik langer van huis ben, denk aan je proteïnen tijdens een festival, of dat een ’slechte’ training/dag er eenmaal bij hoort zijn ondertussen automatismen geworden. Hierdoor kan ik dan ook coaching bij Bell aan iedereen aanraden die zijn of haar fitness doelen wilt behalen, en je zult veel meer dan dat behalen!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>