Chris

Ik kende Bell Coaching al jaren omdat ik zelf personal training gaf. Zij waren samen met Menno Henselmans en Eric Helms degene waar ik alle informatie over fitness en voeding vandaan haalde.
De informatie die ik van hen verkreeg was altijd van het hoogste niveau waardoor ik erg tegen ze opkeek. De fitnessindustrie is doorzeeft met misinformatie en fabels.

Het was daarom erg fijn dat je via Bell Coaching te horen kreeg hoe het écht zat! Ik wist dat als ik ooit coaching zou gaan volgen, dit bij Bell Coaching zou zijn.

Zelf was ik al 7,5 jaar bezig met fitness, waarvan ik zeker 4 jaar serieus aan het trainen was. Het resultaat kwam alleen niet overeen met de moeite die ik erin stopt. Dit was de reden om hulp te gaan zoeken bij Bell.

Ik heb coach Berend Aaftink gekregen. Toevallig kende wij elkaar nog van de middelbare school. Mijn ervaringen bij hem zijn echt super! Hij heeft veel kennis en helpt mij altijd op de juiste manier. De schema’s die hij maakt zitten vol verrassingen, maar zijn gemaakt om voor jou de optimale progressie te bereiken.
Doordat je bij Berend niet de standaard oefeningen krijgt, maakt dit het trainen nog leuker.

Ik ben uiterst tevreden over de resultaten die ik met Berend heb bereikt. Mijn grootste fout was dat ik mijn cuts niet lang genoeg liet duren. Hierdoor kwam ik nooit onder de 15% en kwam mijn fysiek nooit echt tot zijn recht. De eerste cut samen tot onder de 10% was dus een compleet nieuwe ervaring en bracht veel nieuwe inzichten.

Het mooiste van Bell Coaching is dat ze de wetenschap met ervaring combineren zodat iedereen zijn of haar optimale progressie kan behalen. Het is wel even wennen om tijdens een dumbbell press 0,125kg aan je straps te hangen, maar op lange termijn helpt het echt!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>