fbpx

Bob

Hulde voor Bell Coaching! Geweldig team met de juiste kennis in huis. Een absolute aanrader voor zowel beginnende als ervaren fitness fanaten.

Als beginnende sporter van ongeveer 16 jaar oud vond ik het moeilijk om de juiste informatie te vinden over effectief trainen, inname van de juiste voedingsratio’s en andere fitness guidelines. Er is op internet tig info beschikbaar maar merendeels zijn deze artikelen bedoeld om de lezer te vermaken, marketing gerichte nonsens; denk aan fabeltjes of outdated info. Echter toen ik Bell Coaching ontdekte kwam ik er snel achter dat deze gasten echt onderscheidend zijn in kennis. Weterschappelijke onderbouwde artikelen die echt waarde toevoegen, hun content was mijn holy bible of fitness. Zonder hun had ik waarschijnlijk nog steeds getraind met een bro-spit schema en de overtuiging gehad dat eten voor het slapen gaan extra vet zou aanzetten.

Om echt next level te gaan besloot ik een jaar geleden mezelf gecoacht te willen worden met als doel ooit nog een Classic Physique wedstrijd te draaien. De keuze tussen aanbieders was niet zo moeilijk, Bell Coaching natuurlijk. Tot op de dag van vandaag geen spijt van! Mijn aangewezen coach Berend blijft me verbazen met zijn kennisniveau en professionele begeleiding. De hoogwaardige kennis die je als bodybuilder wil horen. De wisselwerking tussen coach en coachee is zo goed, dat ik berend een goede maat kan noemen. Iemand die ik kan vertrouwen en handelt in mijn beste belangen. Hopelijk kunnen we aankomende zomer wat trainingen samendoen.


@the_deadliftbear en @bell_coaching onwijs bedankt voor de progressie die ik heb doorgemaakt dankzij jullie. Vol goede moed kijk ik naar de tijd die nog gaat komen.

Op naar die wedstijd in 2022!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Berend Aaftink

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl

Bekijk meer resultaten

>