fbpx

Marjolein

Via instagram volgde ik Bell coaching al een poos. Ik wist dat afgelopen jaar een uitdaging zou worden toch had ik de wens om net even verder te komen in een mooie fysiek! Mijn allerbeste versie na 2de zwangerschap 

Ik wilde Next level gaan! Dus meer eruit halen en voor een fotoshoot gaan omdat dat we daar echt heen zou pushen. Hier wilde ik begeleiding in. Mijn ervaringen met online coaching waren goed. We belden wekelijks, wat erg persoonlijk en fijn was en voelde als minder tijdsbeslag ook.

Ik typ al heel veel zelf over de dag! Dus dat was heel fijn. Ik ben heel blij met de resultaten die ik heb behaald. Ik onwijs veel gehad in steun in wat minder fijne tijd afgelopen jaar waarin ik echt kapot moe was en toch door ben blijven gaan. Sanne is een onwijs lieve, geïnteresseerde coach. 

Ze kan ook veel gebeurtenissen, gevoelens, gedachten plaatsen in onderbouw onderzoek. Up-to-date in kennis dus. Ik had coaching nodig van iemand waar ik meer tegenop keek in kennis en ervaring. Sanne weet goed te relativeren en je met beide voeten weer op de grond te zetten. Ze heeft rust en overzicht over alles. Groot inlevingsvermogen, begrip en respect! Heel fijn, lief zachtaardig. Ik zou Bell coaching aanraden bij anderen. Omdat ze gewoon goed zijn in wat ze doen! En je echt wel verder kunnen helpen en krijgen waar je wil zijn

Tegen iemand die twijfelt, zou ik zeggen: Vraag jezelf goed af wat je eruit wil halen en als je nog twijfelt vraag verder hiernaar, lees ervaringen, zoek het uit en kies je juiste moment om wel te gaan knallen want het is niet goedkoop! Dus je moet wel serieus dit aan willen gaan. En ik denk dat je als je het goed overdenkt, je zelf heel goed weet of je het wilt.

Ik kijk terug op een bijzonder zwaar jaar waarin ik heel veel heb geleerd weer van mezelf en ben toch heel goed heel ver gekomen en ben er trots op! Maar dit smaakt toch wel naar meer! Dus wie weet kom ik nog eens terug na nu even rusten voor meer uitdaging.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>