fbpx

Micha de Kruyf

Hiervoor had ik al eerdere coaching trajecten gevolgd, maar dit keer wilde ik voor een langere tijd onder iemand zijn vleugels hangen, aangezien het langeretermijndoel wat ik voor ogen had. De reden dat ik toen voor Richard heb gekozen is door de interessante artikelen die hij toen al schreef en de oprechte en eerlijke antwoorden die hij mij gaf bij vragen die ik aan hem stelde voordat ik met de coaching begon. Toen merkte ik al dat dit iemand was die eerlijk is in zijn vak en er niet omheen draait, no nonsens dus!

 

 

Wat mij ook beviel was dat ik in Team Bell terecht kwam met de bijbehorende Facebookgroep en de motiverende teammeets. Mijn doel was aan het begin van de coaching om mijn spiermassa uit te bereiden en mee te doen aan de bodybuildwedstrijd ’Enercup’. Het uitbreiden van de spiermassa is zeker gelukt, ik zag mijzelf groter worden en het leukste ook, een stuk sterker, vooral op de compoundoefeningen zoals squat en bench press.

Ik hield mij strak aan het schema wat Richard mij voorlegde, zoals het trainingsschema en de aangegeven macro’s. We hielden de progressie strak in de gaten door huidplooimetingen, lichaamsgewicht en progressiefoto’s. Mocht iets niet volgens plan gaan greep Richard altijd direct in om zo nog meer progressie te realiseren. Als er iets was waar ik mij niet meer comfortabel mee voelde, bijvoorbeeld een oefening die ik zat was, was er altijd ruimte voor veranderingen. Wat ik ook merkte bij andere team Bell leden, hij streeft naar de maximale progressie voor zijn klanten!

De wedstrijd Enercup is helaas niet door gegaan wegens privéomstandigheden. Ik kon niet mijn volledige focus hierop leggen zoals ik wel zou willen en wat in mijn ogen ook zou moeten. Ik heb toen in overleg met Richard besloten, omdat ik al erg ver was gekomen (met name het lage vetpercentage), om door te gaan voor een fotoshoot en mijn behaalde resultaten op deze manier vast te leggen en alles wat ik hiervan opstak mee te nemen voor in de toekomst.

 

 

In bijna 12 maanden dat ik bij Bell coaching heb gezeten, ben ik altijd erg tevreden over de aanpak geweest. Ik zou Richard willen aanbevelen aan elke serieuze sporter die gaat voor de maximale progressie gebaseerd op wetenschappelijk onderbouwende theorieën. Dus geen bullshit bro science onpersoonlijke schema’s die van internet geplukt zijn.

Richard geeft altijd zeer snel en uitgebreid antwoord op jouw vraag met goede argumentatie. Dus als je geen tijd wilt verspillen weet je waar je moet zijn, Bell Coaching!

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>