fbpx

Jill

Nadat ik al eerder met groot succes een traject had gevolgd bij Bell Coaching koos ik voor mijn tweede shoot wederom weer voor Sanne en Bell. Never change a winning team!

Ik wil de graag droog trainen voor een fitness shoot. Het afgelopen jaar geleanbulkt en ik was heel benieuwd wat ik heb opgebouwd de afgelopen 2 jaar. Zo tof om dit verschil te zien!!

Dus ja, het is absoluut gelukt. Meer gains, nog zichtbare spieren. Blijft smaken naar meer.

Sanne is een topper. Staat altijd voor je klaar, denkt met je mee en is ook heel realistisch in wat te verwachten. Sanne is een hele lieve zorgzame en kundige coach die je every step of the way begeleid naar het behalen van jouw doel. Ze is eerlijk en oprecht.. Ze is heel duidelijk en spreekt verwachtingen goed uit. Daarnaast vind ik haar wetenschappelijke achtergrond/kennis ook heel veel toevoegen. Ze heeft mega veel specialistische kennis, dus ik heb niet alleen veel geleerd voor mijn eigen progressie, ook als coach heb ik veel van haar mogen leren

Ik ben trots op het resultaat, maar ook trots op de mentale progressie die daarbij komt. Ik vind het doel behalen 1 ding, maar vervolgens ook weer terug naar de lifestyle gaan nog a whole other thing. Je bent maandenlang zo dedicated aan het werk geweest, dat het vooral ook daarna weer even zoeken is. Sanne begeleidt je daar mega goed in en houdt altijd goed het grotere doel voor ogen.

Ik vind Bell coaching sowieso aan te raden omdat er gewoon zoveel kennis in huis is. De kennis die verder gaat dan bij de reguliere coach programma’s en alles is up-to-date wetenschappelijk onderbouwd. Je weet wat je doet, waarom je het doet en dat is ook te zien aan het resultaat. Ze weten gewoon echt wat ze doen. Do as they say and the results will come!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>