fbpx

Cornelieke

Ik ben Cornelieke, getrouwd, moeder van twee knappe dames van vier en zes jaar.  Ik werk drie dagen per week op kantoor en wij hebben drie paarden, een kat en een huis dat nog voor de helft verbouwd moet worden.

Ik heb vroeger altijd paardgereden en fitness nu inmiddels al 14 jaar. Echter pas de laatste drie jaar echt met meer bewustwording met wat ik nu allemaal aan het doen ben. Het is alleen heel erg zoeken geweest naar wat voor trainingsschema, welk dieet etc. etc. Elke sportschool en trainer vertelt weer wat anders waardoor je eigenlijk maar wat aan het doen bent en je je doel niet bereikt en blessures oploopt.

De reden dat ik gestart ben bij Bell Coaching, Carlo, is omdat ik echt niet meer wist hoe ik mijn training en voeding moest aanpakken. Ook zat ik mentaal helemaal vast (net uit een burn-out), mijzelf straffen met eetbuien en schuldgevoel omdat ik dacht dat wat ik deed nooit genoeg was. Dus ja, 2,5 uur in de sportschool, 5x in de week met veel blessures.

 

Wat wilde ik bereiken:

  • Goede en correcte begeleiding waar ik volledig achter kon staan met wetenschappelijke onderbouwing.
  • Gezond met training en voeding leren omgaan.
  • Echt zichtbaar resultaat bereiken en dit op lange termijn kunnen volhouden.

 

Als eerste zijn we tijdens de coaching gaan kijken wat mijn belastbaarheid was, trainingsschema opgesteld en bij elke training filmen of ik de oefeningen juist uitvoerde om blessures te voorkomen.

Tevens zijn we echt diep gegaan op het omgaan met eten; waar zitten de knelpunten, hoe komt het dat je eetbuien krijgt, wat is de trigger, wat geeft je stress, wat voel je en het allerbelangrijkst… hoe kan je voorkomen dat het fout gaat. Mijn hele mindset/zelfbeeld werd daardoor aangepakt. Met resultaat!

 

Op dit moment train ik met veel plezier en minder blessures. Mijn omgang met stress en de vreetbuien zijn verbeterd. Natuurlijk heb je af en toe een terugval. Maar als ik dan de mailtjes met Carlo teruglees dan kan word ik weer bij de les gehouden en ga ik weer positief verder!

 

Ik zou iedereen die ook aan hun fysiek / mindset willen werken aanraden om contact op te nemen met Bell Coaching omdat ze ECHT weten waar ze mee bezig zijn!

Bell Coaching luistert, geeft het juiste advies waar je echt wat aan hebt en wat ook nog eens wetenschappelijk onderbouwd is.. Wat wil je nog meer?!

 

Coach Carlo, je bent een topper!!!

 

Meer weten over onze Online Coaching?

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>