Jolein

jolein

Ik volgde Bell al een tijdje op Instagram. De kennis die werd gedeeld over training, voeding en vooral de no-nonsense aanpak sprak mij heel erg aan. Ik was al een tijdje serieus met mijn training en voeding bezig maar ik zocht iemand die objectief met mij mee kon kijken en mij nog meer kon leren hierover.

Na een aantal maanden coaching besprak ik met Laura dat ik gericht naar een doel toe wilde werken en ik besloot hiervoor een foto-shoot te gaan doen. In deze periode heb ik veel geleerd; over mezelf, over mijn lichaam en over wat je kunt bereiken als je ergens voor gaat! Het was heel fijn dat Laura mij hierin coachte omdat zij wist wat een voorbereiding voor een foto-shoot in hield.

Ze kon mij precies vertelen hoe we het gingen aanpakken, wat erbij kwam kijken en hoe we ervoor gingen zorgen om het beste resultaat neer te zetten. Ik kon met al mijn twijfels en vragen bij Laura terecht en dat stelde mij gerust en gaf me ook meer vertrouwen dat het ging lukken.

Ik ben hartstikke blij en trots dat ik dit resultaat heb neergezet en had niet gedacht dat ik dit zou kunnen. Laura heeft me hier fijn bij gecoacht en ik ben ook superveel kennis rijker hierdoor.

En nu ga ik weer een nieuwe fase in; meer spiermassa opbouwen. Ook dit vergt weer een andere aanpak waar ik nog meer over wil leren! Heel fijn dat Laura hierbij ook weer alles superfijn uitlegt. Ze houdt rekening met wat voor mij prettig voelt, maar zegt aan de andere kant ook waar het op staat en wat daarvoor nodig is.

De aanpak en coaching van Bell raad ik dus anderen ook omdat het gewoon eerlijke coaching is. Geen bullshit (wat al genoeg op social media wordt gedeeld) maar gewoon rake kennis die ergens op slaat en die ervoor zorgt dat je hoe dan ook vooruitgaat, wat je doel ook is.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>