fbpx

Carlo

Via social media zag ik dat een goede vriend van mij gecoacht werd via Bell Coaching. Toen ik hem sprak was hij superpositief over de coaching en is daardoor ook met een andere blik richting de fitness wereld gaan kijken. Zelf wilde ik meer motivatie om lichaamsvet verliezen en daarnaast heb ik de ambitie om mensen nog meer te gaan coachen op het gebied van fitness, voeding en lifestyle. Voordat ik mezelf aanmeldde voor online coaching zat mijn twijfel vooral in het stukje online: Hoe vertaald fysieke coaching zich naar online coaching?

Zelf ben ik altijd benieuwd naar het stukje waarom achter een bepaalde handeling. Ik doe van nature nooit iets zomaar, ik wil graag weten wat erachter zit. Dit doen jullie heel goed en alles wordt uitgelegd met goede en logische argumenten.

Tijdens de coaching was mijn ervaring daarin zeer positief. Veel puzzelstukken vielen op zijn plek door de duidelijke uitleg van coach Wesley, de Bell Academy en mijn eigen opgedane kennis tijdens en voorafgaand aan het hele traject. Wesley was daarin zeer flexibel en iemand ik beschouw hem als iemand die weet waar hij over praat!

Op basis van de online coaching en eigen ervaringen vind ik dat ik nu een nog betere manier heb gevonden waarmee ik mezelf en anderen kan coachen.

Iedereen zou ik deze vorm van coaching aanbevelen(bij een goede coach) om op korte termijn op een makkelijke manier veel relevante kennis op te doen bij het realiseren van een specifiek doel. Dit is een investering waar je echt wat aan hebt!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>