fbpx

Jill

Ik volgde Bell Coaching al een tijdje. Toen ik mij ging inschrijven werd ik aan Sanne gekoppeld aan de hand van mijn wensen en haar expertise. Dat bleek in de praktijk echt een perfect match te zijn!
 
Ik wilde echt naar een specifiek doel toewerken, want ik wilde voor fotoshootconditie en bikinifitness gaan trainen. Ik vind Bell Coaching daarin dé expert waar je bij moet aankloppen :).
 
Het was mijn droom om 1x zo droog te zijn. Een mooi afgetraind en atletisch figuur hebben en onderhouden (inclusief sixpack :). En dat is meer dan gelukt. Het resultaat is waanzinnig!

Mijn ervaringen met online coaching waren goed: duidelijk, overzichtelijk en heel praktisch. Sanne wist precies op welke momenten we aan welke knoppen moesten draaien om tot dit resultaat te komen en zonder die stappen had ik nu waarschijnlijk nog niet zo droog geweest als dat ik nu ben. Dus daar ben ik MEGA blij mee, want ik liep al een tijdje vast met de lifestyle die ik had. Ik maakte wel progressie, maar niet op de manier hoe ik dit nu bij Sanne heb gedaan.

Over de resultaten die ik heb behaald: LOVE IT! Het smaakt naar meer. Ik vind het zo fascinerend en tof om te zien hoe je lichaam te shapen is en waar het tot in staat is. Een paar weken voor de shoot dacht ik nog, maar ik ben nog niet ready en toen die laatste weken zag je dat er nog zoveel gebeurden. Zo waanzinnig tof en ongelofelijk trots dat we dit als team hebben gedaan.

Sanne is een superkundige en betrokken coach met eyes on the price. Ze weet wat er nodig is om jouw doel te behalen en daar zit ze bovenop. Haar zelfvertrouwen en directheid vond ik heel erg prettig, juist omdat ik soms wat onzeker kan zijn over de progressie of dat het mij niet snel genoeg gaat. Sanne twijfelt niet knows what it takes en dat voelt heel prettig.

Sanne is zo vastberaden en doelgericht en dat werkte voor mij heel fijn en prettig. Naast dat ze gewoon en heel erg leuk en enthousiast mens is, heeft ze ook een onwijs goed inlevingsvermogen en een hele dosis (wetenschappelijk onderbouwde) kennis op het gebied van training en mindset en dat is zo waardevol! Super veel van haar geleerd.

De expertise om Next Level te gaan met je doelen voor bijvoorbeeld fotoshootconditie of bikini fitness maakt Bell coaching voor mij uniek.

Bell Coaching was voor mij echt precies wat ik nodig had. Ik trackte mijn voeding al en deed al aan krachttraining, dus die lifestyle had ik aardig te pakken. Maar die Next Level die ik wilde bereiken, daar had ik echt dat stuk expertise voor nodig en dat heb ik nu behaald met Bell. Dus zit je in vergelijkbare situatie, dan zou ik zeggen go for it!!

Ik merk dat ook de coaching daarna, als je eenmaal je doel hebt behaald, heel erg waardevol is. Want dan heb je het bereikt en dan?! Ik merk dat dit gedeelte nog best wel pittig vindt qua mindset. Weer even omschakelen, nieuwe doelen stellen en die coaching daarin is heel fijn. En dat doet Sanne ook echt goed :). Nu al excited voor ons volgende doel!

Foto’s: http://www.kenneth-fotografie.nl/

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>