Darrel

Ongeveer een jaar geleden ben ik via mijn werkgever bij Bell Coaching terecht gekomen. Ik was net klaar met mijn sportopleiding en wist niet goed hoe nu verder, want ik wilde een nieuwe cursus volgen (PT gericht) en door ontwikkelen, maar welke cursus wist ik niet goed.

Na Richard een tijdje te hebben gevolgd via instagram besloot ik dat de Henselmans PT cursus eigenlijk de cursus was die ik zocht. Het geeft veel meer duidelijkheid voor jou als personal trainer dan de andere opleidingen die ik tot nu toe heb gevolgd. Het leert je veel beter toe te passen in de praktijk.

Na het inschrijven voor de cursus ben ik ook direct begonnen met coaching om dezelfde redenen; duidelijkheid, eerlijkheid en kennis. Zo ben ik aan de slag gegaan met Jordy Ziemke. Samen hebben we besloten te gaan voor een combi tussen kracht en massa; powerbuilding.

Sinds het begin van de coaching bevalt het mij heel erg goed zowel de begeleiding van Jordy als het stukje training en de manier van werken. Het heeft mij als trainer een stuk meer kennis gegeven en mij als sporter laten groeien. De resultaten tot nu toe zijn top!

Een stuk meer spiermassa en een stuk meer kracht, precies waar we voor gingen. Het verschil dat het mij geeft met het trainen voor mijzelf is dat het een stuk duidelijker is met een stuk minder gedoe, je hebt altijd iemand die met je meekijkt en waarmee je kan ‘sparren’.

Team Bell heeft voor mij het totale plaatje door de kennis die ik heb opgedaan via de Henselman PT. Deze komt weer terug in de praktijk via mijn eigen coach Jordy. Bedankt hiervoor @bellcoaching @jordyziemke ✌

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>