fbpx

Charity Peters

Ik volgde bell coaching al meer dan een jaar via social media en ben zo bij Sanne terecht gekomen.

Ik had specifiek voor Bell Coaching gekozen vanwege mijn eetstoornis, ik struggelde al een goed jaar met een eetstoornis binge eating disorder, waarbij ik nu ook gigantisch aankwam. In een jaar meer dan 20 kilo. Mijn doel was om een gezonde relatie met voeding te creëren, daarna kwam mijn fysiek. Ik had goede ervaringen met online coaching door de goede communicatie. In moeilijke tijden zelfs via Facetime. Dit was voor mij echt heel fijn! Ik kon alles aan Sanne vertellen ze wist goed raad.

 

Ik denk dat als ik geen online coaching had genomen dat ik heel erg ongelukkig zou zijn en 30+ kilo zwaarder! De resultaten die ik heb behaald zijn bijzonder, heel bijzonder. Ik heb zoveel geleerd de afgelopen maanden, over mezelf, mijn lichaam, omgeving, sport. Ik had nooit durven dromen dat ik echt eetbui-vrij zou zijn. Het was met meerder instanties niet gelukt om mezelf te herpakken van binge eating disorder maar door de hulp Sanne heb ik een normaal gezond leven en voel ik me zo gelukkig en sterk! Sanne is behulpzaam, lief en getalenteerd. Haar kennis en oprechtheid maakte haar speciaal voor mij. Ik voelde mij bij elke mail begrepen en kreeg hierop ook altijd uitgebreide feedback.

Ik zou Sanne aanraden omdat ze weet wat ze doet, ze weet je te motiveren en ze helpt jou naar je doelen. 

Mocht je nog twijfelen om online coaching bij bell coaching af te nemen? Stop maar met doorzoeken. Als je bij bell niet begint, zal je nooit je doelen behalen! Misschien een kort termijn doel maar voor de langere termijn moet je hier zijn 🙂

Thanks voor changing my life!!!!️ De BESTE stap in mijn leven!!!

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>