fbpx

Kim

Ik ben bij Bell terechtgekomen omdat ik een no nonsens opleiding zocht die alomvattend was! Zelf weinig ervaring met specifieke krachttraining, ik gaf groepslessen en wilde me echt gaan verdiepen in hoe een lichaam eigenlijk echt werkt!

Na de Henselmans Personal Trainer opleiding te hebben afgerond wilde ik ook daadwerkelijk de proef op de som nemen door met mezelf aan de slag te gaan, dit lukte aardig, maar ik liep ondanks m’n kennis tegen veel dingen aan!

Ik vond het eerst een rare gedachte, een coach die een coach nodig heeft, ben je dan wel een goeie coach??? Euhm ja dus, in mijn opinie kan iedere goede coach dit gebruiken en kan je daaruit nog beter leren hoe je met je eigen klanten kan omgaan, door zelf in hun schoenen te staan!

Ik ben eerst van start gegaan bij Lorenzo, en daar heel mooie resultaten behaald, ik dacht dat ik in de winter wel zelf verder kon zonder coach, maar al snel voelde ik dat het toch zoveel leuker en motiverend is wanneer je je progressie en ook tegenslagen en kutmomenten met iemand kan delen die er dan ook daadwerkelijk een oplossing voor heeft.

Ik ging met Richard van start en hoewel het een moeilijk begin was, ging het na een aantal maanden doorbijten opeens vanzelf! Ik zat mezelf zo in de weg die eerste tijd en ik dacht dat ik er nooit doorheen zou komen, enkel de perfectie was voor mij goed genoeg…. Ondanks dat ik 44 ben en 4 kinderen op de wereld heb gezet, vergeleek ik mezelf alleen maar met insta plaatjes van jonge meiden, ik zag mijn eigen harde werk en progressie niet omdat ik zo gefocust was op dat ideaal beeld, maar toen….

Na een aantal weken zeiken en zeuren kon Richard de knop bij me omdraaien, ik begon het allemaal positiever te bekijken( ook mezelf) en vanaf dat moment ging het (bijna) vanzelf, ik zat mezelf niet meer in de weg, begon ook de leuke dingen te zien aan mezelf en ging rustig door, de mindset bleef gewoon top en ondanks dat ik echt nog slechte gedachten heb over mezelf, kan ik supersnel relativeren nu! En gewoon weer lekker doorgaan! Ik ben Richard daarom ontzettend dankbaar, want met die mindset kan je de wereld aan!

Nee, ik ben nog niet waar ik ooit wilde zijn, maar ik werk eraan en ben tevreden met mezelf, en zelfs trots! Want we willen altijd vooruit kijken. Af en toe moet je ook eens even stilstaan bij waar je juist vandaan komt…

Ik kan iedereen Bell Coaching aanraden, of je nou wel of niet ervaren bent met krachtsport, op ieders niveau kan je hier aan de slag en vooral de persoonlijke aanpak doet wonderen!! Sommige mensen moet gemotiveerd worden om naar de gym te gaan en anderen om hun gedachten op orde te krijgen en alles moet gewoon kloppen als je echt wat wil bereiken, Richard sleutelde gewoon waar nodig was bij mij!

Dus Richard, mijn excuses voor m’n gezeik, ik ben tevreden, maar je bent nog niet van me af, ik blijf nog lekker een tijdje tegen je zeuren en miepen! En wie weet waar brengt het me nog 💪🏻😜

Foto’s door https://tanjabouwhuis.nl/

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>