fbpx

Janneke

Richard en ik gaan way back to 2019, waarbij ik contact met hem opnam nadat ik al even bezig was met de Henselmans cursus. Ik was op dat moment geblesseerd en had mijn debuut-wedstrijd eerder dat jaar afgezegd om die reden. Richard had duidelijk indruk gemaakt tijdens de opleiding en dus was het starten bij Bell Coaching voor mij ook een logische stap.

In die twee jaar dat Richard mij nu coacht, durf ik oprecht te zeggen dat ik er een hele goede vriend bij heb die mij op de juiste momenten voorziet van een schop onder mijn kont of rem. De afgelopen jaren mochten we samen twee keer Nederlands kampioen powerliften worden, twee keer Nederlands kampioen bankdrukken en hebben we in zowel de -63 als -57 klasse heel wat Nederlandse records neer weten te zetten.

Richard hielp mij letterlijk van een vrij uitzichtloze blessure naar het WK in Zweden, waar ik meerdere Nederlandse Records neerzetten, een Zilveren medaille Bankdrukken haalden en 4e van de wereld werd!

Richard heeft me niet alleen als lifter verder ontwikkeld, maar me ook ondersteund in alles wat daar buiten speelt. Zo heeft hij een belangrijke rol gespeelt in mijn eigen bedrijf, maar ook mijn keuzes op het gebied van studie en mijn ontwikkelingen als coach. Als er één ding is wat enorm onderschat wordt, is het wel hoe waardevol een coach is, JUIST wanneer je zelf ook coach bent.

Je bent een objectief oog nodig van een ander die jou bewust maakt van jouw potentie en kracht. Iemand die je belemmerende gedachtes er uit weet te halen en je blinde vlekken voor je zichtbaar maakt. Je hebt iemand nodig die jou scherp houdt van je eigen biases en voor mij doet Richard dat perfect.

Ik kan me niemand anders voorstellen met wie ik de afgelopen twee jaar had willen delen zoals ik dat met Richard heb gedaan. On to the next one. 

❤️

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>