fbpx

Stefan

De coaching van Lorenzo heeft mij ontzettend goed geholpen om weer op het rechte pad te komen met betrekking tot voeding en fitness en hoe ik dit het beste kan combineren met de rest van mijn bezigheden. 

Voordat ik het coaching traject begon was ik van plan om dit minimaal 3 a 4 maanden vol te houden om nieuwe goede gewoontes erin te slijten. Ik kan met zekerheid zeggen dat dit na 5 maanden gelukt is. 

Zo heb ik geleerd om zonder macro’s te tellen, toch super gevarieerd te eten en mijn kcal inname op gevoel in te schatten. Dat terwijl ik nog steeds elk weekend geniet van bbq’jes en andere lekkernijen.

Ik heb hierbij een shape bereikt waar ik erg mee tevreden kan zijn en ik weet nu hoe ik dit goed kan onderhouden. 

Daarnaast krijg ik veel complimenten over mijn huidige fysiek. Normaal ben ik niet zo van de foto’s maar een maat van mij had een toffe foto gemaakt.

Mede dankzij jou heb ik een manier gevonden om thuis te kunnen (kracht) trainen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet meer afhankelijk hoef te zijn van een sportschool. Hierdoor kan ik werk en sport nu perfect kan combineren. 

Ook ben ik te weten gekomen dat krachttraining niet meer mijn hoogste prioriteit heeft m.b.t. sport. Ik haal de laatste tijd erg veel plezier uit het mountainbike en het leren van nieuwe skills. 

Lorenzo, bedankt voor je fijne manier van coaching waarbij je mij echt zelf laat nadenken over wat het beste voor mij zou werken. Ik denk dat dit uiteindelijk de enige manier is om iemand echt verder te helpen en uiteindelijk op eigen benen te kunnen staan. 

Mede hierdoor denk ik dat ik nu prima op eigen kracht verder kan bouwen. Natuurlijk sluit ik het niet uit om ooit weer terug te komen.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>