fbpx

Jamal

Na meer dan een jaar serieus trainen, een duidelijke progressie te hebben gemaakt, kreeg ik met regelmaat de vraag of ik aan wedstrijd bodybuilding deed.  Hier viel mijn interesse uiteindelijk in: ik wilde mijn eerste wedstrijd bodybuilding gaan doen en was op zoek naar coaching. 

Na dit met een vriendin van mij besproken te hebben, heeft zij mij aangeraden om Bell Coaching te benaderen. Na het invullen van het inschrijfformulier, werd ik toegewezen aan Coach Chris, één van de coaches bij Bell. Op het moment van schrijven zit ik nu inmiddels alweer 11 maanden bij Bell Coaching. 

Het doel was om naar mijn eerste wedstrijd bodybuilding te trainen dit jaar, onder begeleiding van Chris: dit is zoals jullie weten helaas anders gelopen door Corona. In plaats daarvan hebben we gewerkt naar twee fotoshoots, met een goed resultaat. 

Met juiste coaching ben ik van mening dat ik het beste uit mijn lichaam haal: ik word sterker, mijn fysiek is een heel stuk veranderd sinds ik mijzelf heb laten coachen, door juiste coaching maak ik goed gebruik van mijn aanleg. Als ik geen coaching erbij had genomen, was mijn fysiek niet zo veranderd en was ik waarschijnlijk minder sterk. 

Ondanks dat de coaching volledig online is, heb ik het idee dat zolang jij samen met je coach goed communiceert, je het maximale uit jezelf kan halen zonder dat hij of zij fysiek aanwezig hoeft te zijn. 

Ik heb geen ervaringen met andere coaches, maar Bell Coaching staat bekend dat het één van de beste is in Nederland voor coaching. Hier sluit ik me ook bij aan bij deze uitspraak. 

Wetenschappelijk onderbouwde kennis die volledig per individu wordt toegepast: dus geen schemaatjes die ze van internet plukken. ‘De klant’ staat centraal. Ze leveren een bijdrage aan een duurzame lifestyle, duurzame progressie, ‘not the quick fix’.  

Ik heb mijn coach Chris al een paar keer in real life  mogen ontmoeten:  Hij is oprecht als coach, denkt goed mee, doet zich online niet anders voor dan hij in het echt is. Kortom: een hele fijne coach die het beste met je voor hebt. 

Mochten er mensen zijn die twijfelen om bij Bell Coaching te gaan voor coaching: Als je echt een goede investering in jezelf wilt doen, echt waar voor je geld wil krijgen, is er geen reden om jezelf niet te laten coachen door Bell Coaching. 

Je zult echte resultaten behalen. Jij doet het, zij sturen je alleen in de juiste richting, zij springen bij wanneer je dat nodig hebt, ze denken mee.  

Ze halen samen met jou je resultaat, resultaat waar je blij mee zal zijn en wat je leven in positieve zin zal beïnvloeden. Ik hoop volgend jaar mijn eerste wedstrijd te zullen doen, onder begeleiding van Bell Coaching (Chris).  

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>