fbpx

Elvira

Ik heb gekozen voor Bell Coaching omdat alles wetenschappelijk wordt onderbouwt en wordt er altijd naar context word gekeken. Daarnaast wordt er ook rekening gehouden met het individu, denk bijvoorbeeld aan de (mentale) belastbaarheid van een persoon. Zo is nooit iets per definitie goed of fout. Daarnaast is Bell Coaching meer dan alleen gecoacht worden op het vlak van voeding en training. Er wordt ook naar het mentale aspect gekeken en persoonlijke situaties (hoeveel tijd iemand bijvoorbeeld heeft om te trainen etc).

Ik ben altijd sportief geweest en trainde ongeveer een jaar in de sportschool voordat ik bij Bell Coaching terecht kwam. Ik zag echter nauwelijks tot geen progressie in de spiegel. Ik wilde graag spiermassa opbouwen en wat vet verliezen. In een jaar tijd heb ik aardig wat vet verloren en zichtbaar spiermassa opgebouwd. Ik kan niet wachten om nog verder samen met Sanne spiermassa op te bouwen.

Mijn ervaring bij Bell Coaching was heel goed. In het begin was ik nog wat twijfelachtig aangezien alles online gaat, maar de wekelijkse contactmomenten kun je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Ik vind het wekelijkse contactmoment erg prettig, aangezien je dan een hele week trainen kunt bespreken en alle vragen van de hele week kunt opsommen. Daarnaast schrijft Sanne ook op een manier waarop je het gevoel krijgt dat je gewoon met haar aan het kletsen bent.

Als ik niet met de online coaching was begonnen zou ik veel minder kennis hebben over zowel voeding als trainen. Ik zou hoogstwaarschijnlijk het trainen hebben opgegeven omdat ik vroeger geen progressie zag. Daarnaast at ik voor de coaching ontzettend veel suikers/koolhydraten die ervoor zorgden dat ik veel last had van vermoeidheid, suikerdips, etc. Hierdoor had ik relatief snel na een maaltijd weer veel trek, waardoor ik uiteindelijk veel meer at dan dat ik eigenlijk nodig had.

Hierop heeft Sanne mij geleerd met welke voeding ik voor een lange tijd verzadigd ben. Door de coaching is bovendien mijn ‘alles of niets’ mentaliteit zo goed als verdwenen, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik kan wel stellen dat mijn eetpatroon echt een volledige 180 is omgedraaid. Hierbij heb ik ook de nodige mentale overwinningen behaald.

Als je me een jaar geleden had verteld dat ik zou staan waar ik nu sta had ik het niet geloofd. Ik heb naast het vet verliezen en spiermassa opbouwen, veel meer kennis (waardoor ik een flexibele levensstijl kan hebben), veel meer energie, ik ben veel fitter en ik zit mentaal goed in mijn vel. Zo ben ik vorig jaar en dit jaar op vakantie geweest naar een berggebied. Waar ik vorig jaar met zeer veel moeite, totaal bezweet en hijgend de top had bereikt, heb ik dit jaar met gemak een hogere berg beklommen. Ik kon zelf niet geloven dat het zo makkelijk en soepel ging. Ik heb binnen een jaar tijd een compleet andere levensstijl gekregen.

Sanne is lief, maar zal je altijd de waarheid vertellen. Als je zelf bijvoorbeeld iets graag wilt doen of veranderen in zowel training als voeding, dan zal Sanne je altijd adviseren wat het beste is en zal zeker niet zo maar met jou meegaan ergens in. Dit doet zij altijd met een goede (wetenschappelijke) onderbouwing. Soms is het niet altijd even leuk om te horen, maar je voelt aan haar manier van schrijven dat ze altijd als uitgangspunt optimale progressie voor jou als individu heeft.

Sanne kijkt altijd naar jou als individu. Op een gegeven moment kreeg ik veel last van vermoeidheid en bleef ik maar last houden van spierkrampen/spierpijnen. Zo zijn we er samen achter gekomen dat ik weleens een magnesiumtekort zou kunnen hebben. Door de gerichte vragen die Sanne stelt om erachter te komen waar het probleem zit, was het ook snel weer opgelost. Het is heel prettig om met iemand die veel verstand van zaken heeft te sparren bij dit soort dingen.

Een ander voorbeeld is dat ik op een gegeven moment aanhoudende pijnen in mijn linkerschouder als in mijn rechterknie had. Ik dacht zelf al helemaal niet meer te kunnen trainen, maar Sanne maakte binnen een paar dagen gewoon een aangepast schema waarbij ik, inderdaad, geen pijn had en gewoon kon trainen.

Sowieso voor de kennis van de coaches en Sanne en voor het feit dat er wordt gekeken naar meer dan alleen voeding en training. De communicatie voelt heel persoonlijk aan met Sanne, waardoor je echt een soort band krijgt. Dit voelt prettig en maakt het ook dat je meer dingen durft en wil delen, wat uiteindelijk alleen maar ten goede kan zijn voor je progressie. Daarnaast focust Sanne ook goed op het maken van duurzame veranderingen en aanpassingen, waardoor het ook niet aanvoelt alsof je bijvoorbeeld op dieet bent. Waar ik zelf nog weleens wil doorslaan in de korte termijn weet Sanne dat altijd weer te relativeren.

Als je coaching zoekt waarbij naar jou als persoon wordt gekeken, waarbij je op een persoonlijke manier contact hebt met de coach en Sanne, veel kennis aanwezig is en je duurzame resultaten wilt behalen, zou ik zeggen niet twijfelen maar doen!

Ik kan niet wachten op nog meer gainssss! 😎

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>