fbpx

Jeroen

Zelf trainde ik al een aantal jaar zonder coach. Dit ging op zich goed, maar ik was klaar om een stapje extra te doen en het serieuzer aan te pakken.

Ik kende Bell al enige tijd, hier haalde ik ook grotendeels mijn informatie over training en voeding vandaan. Ik wilde graag gaan focussen op powerliften, sterker worden in de SBD en mijn fysiek maximaliseren. Ik kreeg Jordy als coach aangewezen. En daar heb ik absoluut geen spijt van!

We zijn nu bijna 3 maanden bezig en mijn techniek op de 3 lift ’s zijn al met sprongen vooruitgegaan, kracht is aanzienlijk toegenomen en ook al behoorlijke fysieke progressie gemaakt. Zelfs een stukje droger geworden terwijl we in een energieoverschot zitten. Dan weet je dat het programma werkt ;).

Voor de rest ben ik heel blij met Jordy als mijn coach. Weet waar die het over heeft en zegt het zoals het is. Reactietijd is bijna instant, en hij is ook gewoon een hele toffe gozer. Verder wordt er heel goed geluisterd en wordt elke verandering in het programma goed uitgelegd.

Toen Lockdown nummer 100 werd aangekondigd had ik al binnen 1 dag mijn aangepaste programma! Nu zijn we in voorbereiding voor mijn eerste mockmeet in april. Ik heb er superveel zin in en ben zeer benieuw wat we kunnen neerzetten en vooral wat de toekomst nog gaat brengen. 

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordy Ziemke

Over de Coach

Ieder mens is uniek en verdiend persoonlijke aandacht! Coaching draait om samenwerking. Het is mijn missie om met een wetenschappelijke sausje en met veel passie jou verder te helpen om je beste fitness resultaten te behalen. Doelen behalen is hard werken, maar ook plezier tijdens de coaching staat voorop!

Bekijk meer resultaten

>