fbpx

Jessica

Ik was eerder een powerlifter op vrij hoog niveau en nadat ik stopte, viel ik een beetje in een zwart gat. Ondanks dat ik zelf personal trainer ben, had ik heel weinig motivatie om nog zelf te trainen en de trainingen die ik nog deed, 1-2x per week, voelden fysiek en mentaal ook heel vermoeiend aan.

Uiteindelijk heb ik dan bij Bell coaching aangeklopt. Laura heeft me perfect begeleid en ook altijd doorgevraagd naar andere aspecten van mijn leven. Ze heeft mij nooit gepusht in een bepaalde richting en we zijn heel langzaam begonnen. Eerst met enkel trainen, 3x per week korte trainingen, bodybuilding style.

Toen ik er klaar voor was, zijn we heel langzaam aan een kcal tekort begonnen.

Dit ging op het gemak en zonder al te veel moeite, maar ik zag toch vrij snel grote veranderingen in mijn lichaamsbouw nl. minder vet en terug meer spieren. Ook verbeterde mijn slaap en had ik veel minder last van bepaalde gezondheidsklachten waar ik ondertussen al jaren mee rondliep en al heel veel voor had geprobeerd. Ik voelde me ook terug zelfverzekerder als coach ipv een imposter.

Omdat ik het miste om een doel te hebben, zoals vroeger powerliftwedstrijden, meldde ik me aan voor het fotoshoot traject. Ik was niet super lean en ik zat ook niet in een zo groot tekort als de andere deelnemers, maar ik heb toch veel gehad aan onze groepsgesprekken en de info van Richard. De aansturing tijdens de fotoshoot van Jeroen de Beer was ook fantastisch en ik kan alleen maar zeggen dat ik het zeker nog eens opnieuw ga doen.

Ik ben dan ook heel tevreden met de foto’s, mijn lichaam en trots op waar ik nu sta.

Ik blijf onder begeleiding van Laura rustig nog wat verder doen ;).

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>