fbpx

René

Via social media kom je echt niet meer om Bell coaching heen. Vooral als je zelf ook werkzaam bent in de fitness wereld. Uiteindelijk hebben de no-nonsense (lees: tikkeltje eigenwijs) Q&A’s mij doen besluiten om ze in te schakelen. 

Mijn doel: “zo sterk eruit zien zoals ik mij voel” is niet echt meetbaar en standaard. Mijn verwachtingen kwamen daarom misschien ook niet uit. Op de factoren herstel, voeding en gedrag had ik geen coach nodig. Dit klinkt misschien negatief (lees: tikkeltje eigenwijs), maar zo heb ik wel geleerd wat hard trainen is.

“Trainen tot de dood” staat op een tegeltje bij huize coach Carlo. Ik houd van controle, maar moet dit wat meer loslaten. Je techniek verfijnen, totdat het soms vervelend begint te worden, ben ik toch wel gaan waarderen.
Deze 2 punten hebben ervoor gezorgd dat ik van een kapstok naar een dressoir kast ben gegroeid. En dit allemaal met hetzelfde schema als 10 maand geleden. Ik irriteer mij soms wel aan Carlo, maar ik ben hem dankbaar dat ik dit heb geleerd. Dit zorgt voor resultaat!

8 maanden later: Carlo heeft mij doorgestuurd naar de fysio Bruce. Nu om na 8 jaar zonder schouder pijn te leven. Hierna om te zorgen dat ik weer pijnvrij kan squatten. Gelukkig hebben we de Bulgarians nog. Pijnvrij leven en trainen zorgt ervoor dat ik nog sterker word dan ik mij al voel.

Bell coaching is niet alleen cutten, shooten, powerliften of groeien, maar soms ook minder gebruikelijke trajecten.

Hoe nu verder? Pijnvrij leven met behulp van Bruce en Carlo en daarna verlaat ik het Bell nest. 

Maar Carlo zal altijd in mijn hoofd zitten: “is dat echt de laatste rep René?!”

Ik ben hier dus erg tevreden met de behaalde resultaten en ben benieuwd wat er nog meer in zit aan progressie bij zowel mijn kracht als het hardlopen de komende tijd!

Ook had ik al een tijdje de ambitie om een eigen sportschool te openen en dit is vorig jaar gelukt.
Lorenzo heeft me hierin ook geholpen door zijn eigen ervaringen als sportschooleigenaar te delen en ik inspiratie op heb kunnen doen bij zijn sportschool.

Ik kan Bell Coaching aan iedereen die enigszins fanatiek in de sportschool traint van harte aanraden. Het is een investering waar je de rest van je trainingscarrière profijt van gaat hebben. De coaches hebben enorm veel kennis, zowel theoretisch als ervaring uit de praktijk, en daarnaast zijn het ook gewoon fijne mensen om mee samen te werken!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Carlo Kapojos

Over de Coach

Mijn doel is om fitness zo simpel mogelijk voor je te maken, zodat het je dagelijks leven ondersteunt en niet in de weg staat. Daarvoor baseer ik mijn aanpak altijd op wetenschap, praktijkervaring en wat uiteindelijk het beste werkt voor jou als persoon.

Bekijk meer resultaten

>