fbpx

Karina

Mijn vriend volgde al een tijdje Bell Coaching en stuurde regelmatig artikelen door. Deze spraken mij erg aan, omdat alles wetenschappelijk onderbouwd was en geen broscience bevatte.

Ik deed al 17 jaar aan krachttraining en 19 jaar aan boksen, tot ik last kreeg van een schouder- en hamstringblessure. Boksen was door mijn blessures helemaal niet meer mogelijk en met krachttraining wist ik niet goed hoe ik om mijn blessures heen moest trainen. Omdat ik door mijn blessures amper kon trainen en hiernaast (door onvrede) ook nog eens verkeerd at, was mijn vetpercentage flink omhooggegaan.

Na een paar maanden struggelen, besloot ik vorig jaar hulp in te schakelen van Bell Coaching en werd ik gekoppeld aan Laura Vogel. Ze is een onwijs goede coach en altijd oprecht. Ze zegt waar het op staat en geen vraag was te gek. Ze heeft mij niet alleen laten groeien op sportief vlak, maar ook als persoon 🖤

Mijn doel was om eerst mijn vetpercentage te verlagen, om vervolgens te gaan werken aan meer massa op benen en billen en sterker worden in mijn Bench Press, Squat, Shoulder Press en Pull Ups. Ik wilde ook leren om meer structuur en logica in mijn trainingen aan te brengen, trainen met blessures en meer kennis krijgen over voeding en training.

Nog geen jaar later heb ik alles al af kunnen strepen! ✅ Ik ben weer helemaal back on track en mijn blessures zijn verdwenen.

Ik had nooit gedacht dat mijn benen en billen in één jaar tijd zo konden groeien. Ik dacht dat ik slechte genen had. Laura wist precies wat ik moest doen om meer massa te krijgen.

Ook ben ik onwijs trots op de PR’s die ik behaald heb met een BW van 64kg

  • Bench Press 72×4
  • Backsquat 86×4
  • Shoulder Press 40×6
  • Pull Ups 11,5×6

Door al het enthousiasme en de enorme kennis van mijn coach, besloot ik mij in te schrijven voor de Henselmans PT-cursus en heb ik hier recent mijn diploma voor behaald!

Ik wil ook mensen gaan helpen bij het behalen van hun doelen en mijn kennis overbrengen om vooral een gezonde en duurzame levensstijl te ontwikkelen. Je hebt maar één lichaam, dus zorg hier goed voor 😉

Voor iedereen die nog twijfelt om Bell Coaching in te schakelen: ik zeg doen! Het is het meer dan waard!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>