fbpx

Katja

Ik was in begonnen bij Bell onder begeleiding van Laura. Ik wilde graag in shape komen en had stiekem als einddoel in mijn hoofd om op mijn fitst op mijn bruiloft in augustus te staan.

Ik had in het begin erg mijn twijfels. Het is niet goedkoop en werkt het nou wel echt zo’n online trainingsprogramma? Heb ik wel een klik met de coach en zou diegene wel echt naar mij kijken in plaats van een standaard schemaatje?

Ik sport al vanaf mijn tienerjaren en heb altijd wel motivatie gehad om te sporten en sportdoelen (bijv. halve marathon) te bereiken. Dat stapje verder gaan en echt in shape komen, waar het stuk voeding om de hoek komt kijken, lukte vaak niet. Ik ging liever niet naar de sportschool, want ik voelde mij daar heel ongemakkelijk.

Totdat ik ervoor koos om naar Bell Coaching te gaan en ging trainen via Laura. Ik kreeg er plezier in. Elke week een stapje verder, video’s maken en daar vervolgens feedback op krijgen. Ik wist wat mijn doel was in de sportschool en had een houvast aan het schema. Ondanks dat het online coaching is, voelde dat absoluut niet zo. Laura is superbetrokken en support je op elk vlak. Ze kijkt niet alleen naar of je je gewichten gehaald hebt, maar ook verder naar hoe je slaap geweest is (weinig met 2 kinderen < 3 jaar haha), waar je in je cyclus zit, etc.

Ik boekte vrij snel progressie en deed dat op een manier die goed bij mij paste. Met mijn gezin was het voor mij onmogelijk om al mijn porties af te wegen, maar samen kwamen tot handvatten om tot goede maatstaven te komen.

Ik ben supertrots op het resultaat, heb het gelijk laten vastleggen in een shoot en stond te seinen op mijn bruiloft. Zonder Bell en Laura wad dat niet gelukt.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>