fbpx

Mark

Na een periode van hard werken voor je doelstelling komt een moment van evaluatie. Hier ga je realiseren wat er allemaal is gebeurt en hoe je met de bepalende situaties bent omgegaan.

In de laatste periode heb ik dan ook twijfel ervaren, heb ik voldoende gedaan, heb ik geen steekjes laten vallen? Maar ook trots op wat je wel bereikt hebt op dat moment en wat je er vooral van geleerd hebt.

Toen ik begon bij Bell-Coaching werd Chris mijn coach, ik begon te speuren op instagram en sinds dien is het “Chris the Viking”. Onder de indruk van zijn “Personal Records” maar ook een goed gevoel over hoe hij tegen training en voeding aankijkt.

Mijn doel waar “Chris” me bij mocht gaan helpen was droog trainen, ik kwam uit een lange periode van bulken met een gewicht van 97 en een vetpercentage van rond de 15%. Ik heb mij voorgesteld om in eerste instantie mezelf een jaar te laten coachen, een periode van droog trainen en daarna een periode om spiermassa op te gaan bouwen.

Na een half jaar heb ik de eerste doelstelling afgesloten, heb ik deze gehaald? Ja! Ik kan niet anders zeggen, trots op het resultaat en blij met de kennis die opgedaan heb.

De coaching heb ik als heel prettig ervaren, aangezien ik een eigen bedrijf heb als Personal trainer is Online coaching makkelijker in te passen binnen de agenda. Naast mijn doel die ik heb voor mij Fysiek, wil ik mij ook verder ontwikkelen als trainer.

De kennis waar Bell-coaching en Chris over beschikken is gigantisch. Door een periode van coaching doe ik kennis op en ervaar ik het als klant. Het geeft hele andere inzichten op het moment dat je aan de andere kant van de tafel zit.

Waar had ik gestaan zonder coaching van Chris: Dan zou ik ook begonnen zijn met droog trainen, ik zal progressie gemaakt hebben. Waarschijnlijk ook tevreden geweest met dat resultaat. Maar na de tijd had ik dezelfde kennis als daarvoor, liep ik tegen dezelfde obstakels aan dan ervoor en zou ik dezelfde trainer zijn als ervoor.

Als het circus elk jaar hetzelfde optreden doet, ga je dan na 2x nog heen? Je moet jezelf ontwikkelen, door de obstakels heen en leren van je fouten. Samen met Chris heb ik resultaat gehaald waar ik hartstikke trots op ben.

Chris is een oprecht en eerlijk persoon, ook is hij heel open als trainer. Hij verteld over eigen ervaringen, waar hij zijn neus gestoten heeft en hoe hij er mee omgegaan is.

Hij zegt je waar het op staat, een slechte dag kwa voeding kan gebeuren. Maar als je het structureel hebt moet je je af gaan vragen hoe graag je je doel wilt halen.

Ik heb vooral gemerkt dat dat Chris me heel erg heeft bijgestaan in mijn humeurige momenten en de ervaringen die ik op deed in de periode. Het is me tegen gevallen dat mensen die heel dicht bij me staan het me moeiljk maken met de keuze’s die ik maak voor mijn doel.

De meningen die je verteld worden zonder dat je erom vraagt, de afgunst en het onbegrip. Op het moment dat dit te veel in mijn hoofd ging zitten hielp Chris mij weer even op het rechte pad te sturen. Ik heb zelf gekozen voor deze weg en hoe verleiderlijk een afslag soms ook is, het brengt je niet op bestemming.

DatumBeginEind
Gewicht96.886.6
Vetpercentage~15%~9%
Buikomvang94 cm84,9 cm

Is Bell-coaching uniek of het enige in dit vak? Nee zeker niet.

Maar in een Branche als fitness en krachttraining heeft iedereen zijn mening, je hoort het ene “Bullshit” verhaal door de andere heen.

De wonderproducten die je met van alles en nog wat helpen vliegen je om de oren. Op instagram schieten trainers en coaches als paddenstoelen de grond uit en iedereen heeft het wiel uitgevonden. De “Branche” is verziekt en Bell Coaching probeert hier verandering in te brengen.

Bell-Coaching is een platform die de “Branche” wilt door ontwikkelen. Ze willen trainers en coaches opleiden, zodat de “Bullshit” langzaam verdwijnt, een onmogelijke doelstelling waar enorm veel energie en ambitie in gestoken word.

Bell-Coaching scheidt zich van anderen en dat is de rede waarom je bij zo’n platform wilt horen. Science Based, geen bullshit en de meningen van “Gym Bro’s” worden van tafel geveegd met keiharde feiten.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>