fbpx

Kimberly

Ik volgde Bell coaching en Sanne al een tijdje op Instagram.

Ik heb voor Bell coaching gekozen, door de resultaten die ik voorbij zag komen van andere cliënten, maar ook door hun visie op voeding en training. Veel trainers en diëten zijn gefocussed op afvallen en dit wil(de) ik juist niet. Ik wilde op een goede manier bouwen aan een voller, gespierder lichaam en ik had de indruk dat ik daarvoor bij Bell coaching aan het goede adres zou zijn. 

Een voller fysiek was mijn doel en dat heb ik zeker bereikt. Ondanks dat mijn vetmetingen/taille hetzelfde of zelfs lager zijn dan ik begon, zit er een extra 4 kilo aan. En dit is ook te zien! Ook wilde ik dit graag een keer vastleggen door middel van een fotoshoot. Deze heb ik inmiddels gehad bij Jeroen de Beer, met als resultaat supermooie foto’s waar ik trots op kan zijn!

Ik had in eerste instantie niet verwacht zoveel te kunnen bereiken via online coaching, zowel fysiek als mentaal. De benadering is ontzettend persoonlijk en prima te doen met de wekelijkse contactmomenten, techniek filmpjes enzovoorts.

Zonder coaching had ik waarschijnlijk nog steeds een chronisch slaaptekort,  te lang en ineffectief getraind en een veel stressvoller leven. En ongetwijfeld ook minder spiermassa!

Mijn resultaten zijn boven verwachting. Ik heb me ingeschreven met een fysiek doel, die ik meer dan behaald heb. Maar niet verwacht dat ik er mentaal zoveel uit zou halen.  Ik ben uitgeruster en daardoor veel productiever. Ook mijn stress heb ik veel beter leren managen. Ik denk dat deels hierdoor zekerder in mijn leven ben gaan staan. 

Sanne is lief en ondersteunend, maar is ook niet bang om je een schop onder je kont te geven. Wat mij  betreft, is dat wat een goede coach inhoudt. Ze weet altijd in aantal woorden of zinnen tot de kern komen over dingen waar ik zelf niet goed kan relativeren. Ze luistert goed en houdt altijd rekening met mijn ‘oude’ rugklachten. Sanne anticipeerde direct als een bepaalde oefening even niet ging bijvoorbeeld. Ook is ze niet te beroerd om je een lief bericht te sturen als ik me een keer wat minder goed voelde. Je voelt je nooit klantnummer zoveel.

Daarnaast heeft ze ontzettend veel kennis die ze op een prettige manier weet over te brengen. Je voelde je nooit overspoeld met informatie en ik heb ontzettend veel van haar geleerd. Ik heb niet alleen fysieke gains, maar ook mentale gains gemaakt danzij haar!

De coaching is volledig afgestemd op jou als persoon. Het is niet een ‘hier heb je je schema,  zoek het uit’ aanpak. Alles wordt aangepast en het voelt alsof je als  team ervoor gaat. 

Ik zou Bell coaching aanraden vanwege de persoonlijke benadering. Ze kijken naar wat werkt voor jou als persoon en dat leidt volgens mij naar het beste resultaat. 

Tegen iemand die twijfelt, zou ik zeggen: investering voor de rest van je leven.

Ik ben heel blij dat ik stap heb genomen om coaching te nemen, omdat het oprecht mijn leven een beetje op orde heeft gebracht. En dat zag ik zelf niet in op het moment dat ik me inschreef. Verder heel trots dat ik daardoor ook aangedurfd heb om een fotoshoot te doen,  met mooie foto’s om naar terug te kijken!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>