fbpx

Maaike

Via mijn vriend hoorde ik over Bell coaching. Ik ben toen op de site gaan kijken of dit bij me zou kunnen passen en zo ja welke coach daar dan eventueel bij aan zou kunnen sluiten. Hierbij sprak het profiel van Sanne me aan en zo heb ik mij aangemeld. Inmiddels alweer ruim 9 maanden geleden.

Ik had voor mijzelf de volgende doelen gesteld die ik wilde bereiken met de coaching:

Mijzelf lekkerder en strakker voelen in mijn vel, zowel fysiek als mentaal. Ik ben in april 2021 bevallen van mijn 3e kind en wilde graag aan mijn lichaam werken. Daarnaast wil ik me graag sterker voelen en meer spieropbouw realiseren. Met als kers op de taart wilde ik graag toewerken naar een fotoshoot als resultaat (samen met mijn vriend die aan het voorbereiden is voor een wedstrijd).

Op mentaal zelf wilde ik mezelf overwinnen en pushen wanneer het zwaar en lastig werd om toch door te zetten.
Al met al wil ik graag een leefstijl maken van gezonde voeding en sport, en ervoor zorgen dat het niet voelt als ‘moeten’ maar dat het gewoontes worden die net zo vanzelfsprekend zijn als je tanden poetsen (maar dan leuker ;))

Deze doelen heb ik zeker bereikt. Met de shoot als hoogtepunt! Nu na de shoot wil ik me vooral richten op het laatste doel, om te zorgen voor een gezonde leefstijl met goede gewoontes en een goede balans met ook lekker kunnen genieten van eten. En gewoon weer verder bouwen aan een sterker en krachtiger lichaam.

Ik heb goede ervaringen gehad met de online coaching. Ik moest wel even wennen aan dat alles voornamelijk per mail ging. Tussentijds hebben we een paar keer een belmomentje gehad, en moet zeggen dat ik dat wel fijn vond. Dan kun je toch vaak net wat meer delen dan in een mailtje.

Zonder coaching was er waarschijnlijk niet zoveel veranderd. Met name op het mentale stuk om mezelf te pushen voor een bepaald doel te gaan, en de discipline en consistentie die daarbij hoort. Daarin heb ik mezelf echt overwonnen.

Vroeger zou ik veel makkelijker een training skippen bijv. als ik geen zin had, en nu ga ik tóch, met als gevolg dat ik me daarna veel beter en energieker voel gedurende de dag. Ook heel mooi om te zien hoe je lichaam kan veranderen met bepaalde aanpassingen in je voeding en training. Ben dan ook heel blij met het fysieke resultaat tijdens de fotoshoot!

Ik zou anderen Bell coaching en Sanne dan ook zeker aanraden!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>