fbpx

Kris

[Foto bewerkt op verzoek]

Waar moet ik beginnen… Ik durf met 100% zekerheid te zeggen, als je op zoek bent naar een coach die je echt verder helpt. Ga dan naar Bell-coaching en vraag naar Lorenzo. Ga er met een frisse blik in, sta open, ervaar, leer, wees kritisch, zet je ego opzij en zo kan ik nog wel even verder gaan.

Twee jaar geleden ben ik bij jou begonnen met een bepaald doel en verwachting. Daar zijn we mee bezig gegaan en stuurde tussentijds bij wanneer dit nodig was. Je leerde mij veel qua training, voeding en noem maar op.

Ik ben echt opnieuw geprogrammeerd, ik had links en rechts wel wat dingen geleerd die mee hebben geholpen aan het grote geheel. Maar jij bent degene geweest die de puzzelstukjes in elkaar liet vallen. Alles werd door jou een stuk duidelijker, de wat en waarom. Ik heb dus helemaal opnieuw leren trainen naar een effectieve manier die veel duidelijker is en waardoor ik nu weet wat ik (precies) moet doen en niet doen.

Op een bepaald moment hoe hard ik ook werkte, hoe goed mijn lichaam er ook uitzag, hoe veel progressie ik ook had gemaakt.

Want dit was echt belachelijk veel ten opzichte van toen ik begon. Ik was toch niet tevreden want het is eindresultaat is er nooit en het streven naar meer is iets menselijks. Mede door het feit dat ik ook zag dat het kon. Wij zijn toen de andere kant van coaching op gegaan, waarop de nadruk meer kwam te liggen op het kwaliteit van het leven in samenhang met het trainen en het geen dat ik al doe. Daar moest een goede balans in worden gevonden.

Dit vond ik persoonlijk misschien wel het waardevolst om te leren, dit was voor mij het puntje op de spreekwoordelijke i. Alle andere aspecten zijn minstens zo belangrijk en daar zou ik niet zonder kunnen. Maar dit qua gedrag/denkwijze en de levenskwaliteit verbeteren, ja dat was wel even een eye-opener en een mooi iets.

Vanaf toen ging het snel, echt snel. Leren, ervaren, bewustzijn checken en weer door gaan. Ik kwam er al gauw achter dat het prima te combineren is met een gezonde levensstijl. Vanaf toen zijn we het eindtraject ingegaan, ook de tijd dat het coronavirus om de hoek kwam kijken.

De basis is gelegd en daarmee ga ik gewoon door, virus of niet. Daardoor laat ik mij niet door uit het veld slaan qua mogelijkheden, het is aanpassen en behelpen maar niet onmogelijk. Het besef van een goede basis hebben en gewoon doorgaan zoals ik bezig was heeft mij doen beseffen dat ik gewoon op de goede weg ben. Mijn doel is nu om dit lichaam, deze levensstijl en alles wat ik geleerd heb lekker te onderhouden.

Lorenzo ik wil je oprecht bedanken voor alles wat jij de afgelopen twee jaar voor mij hebt gedaan. Jij bent echt een TOP coach en ik mag mij gelukkig prijzen dat ik bij jou heb gezeten. Als ik (ooit) weer een coach wil of iets in de richting dan weet ik je te vinden. Ik wens jou veel geluk en succes toe. Dat het je goed gaat.  

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>