fbpx

Jack

Begin 2020 ben ik begonnen aan powerliften. Na een jaar zonder coach te hebben getraind, leek het mij slim om mijn powerlift carrière door te zetten met iemand die mij kon begeleiden in mijn proces. Ik kwam bij Bell Coaching terecht door een voorbeeld aan de top lifters te nemen waarmee ik in aanraking was gekomen op bijvoorbeeld wedstrijden. Veel van deze lifters werden gecoacht door een coach bij Bell Coaching, dus besloot ik mij hierbij aan te sluiten om te zien of de coaching zo goed was als deze leek.

Ik startte met Lorenzo Haarloo. Mijn doelen binnen de coaching waren het optimaliseren van mijn techniek en zo een hoger totaal op te bouwen voor wedstrijden om uiteindelijk op een internationaal podium te staan.

Nu een jaar samenwerkend met Lorenzo kijk ik terug naar waar ik begon en merk ik hoeveel ik vooruit ben gegaan. Als ik de uitvoering van mijn lifts van wanneer ik begon met nu vergelijk, zie ik hoe we samen een effectieve techniek voor mijn lichaam erin gesleten hebben en is iets wat ik mijn hele powerlift carrière verder voort kan gaan zetten. 

Lorenzo is een bol vol kennis. Geen enkele vraag is teveel voor hem en weet alles goed en duidelijk te beantwoorden. Daarnaast is zijn communicatie ook fantastisch. Het lijkt wel of ik op elk moment van de dag wat aan hem kan vragen en een reactie is me snel tegemoet. Ik had een periode een blessure aan mijn heup, waardoor ik de voorgeschreven trainingen soms niet kon halen. Elke training dat dit gebeurde stond Lorenzo voor me klaar om die trainingen toch op weg te helpen en hier ben ik hem enorm dankbaar voor.

Op het moment zijn we naar het NK Junioren aan het bouwen om daar een 600kg+ totaal neer te zetten, waarna ik bij het NSK volgend jaar mijn kwalificatie voor het Open NK wil halen. Ik heb nog een lange weg te gaan, maar vertrouw in Lorenzo en zijn coaching om mij verder te brengen naar mijn doelen.

Als mensen twijfelen over coaching, gewoon doen. Het is een stap waar je geen spijt van zult krijgen. Het geeft je de kans om je te omringen met iemand met dezelfde passie als jou en het is iemand die een objectieve blik richt op waar je mee bezig bent. Je progressie onder een coach zal hierdoor enorm vooruit gaan en Bell Coaching heeft zeker voldaan aan de verwachtingen die ik aan het begin voor hun gesteld had. 

Bedankt Lorenzo! Voor alles wat je voor me doet. De tijd die je vrij maakt, de snelle communicatie en het vertrouwen in mijn proces. Ik had het niet anders willen hebben!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>