fbpx

Raymon

Raymon

Ik had gekozen voor Bell coaching nadat ik ze een tijd volgde via Instagram en Facebook. Nadat mijn vriendin met enthousiasme de Henselmans PT cursus had gevolgd, was ik wel heel benieuwd geworden naar de coaching en besloot ik me aan te melden.  Zelf trainde ik al een tijdje, maar bleef steken op een plateau, qua kracht en het winnen van spiermassa ging ik niet meer vooruit. Daarnaast maakt ik het mezelf onnodig lastig door alleen maar “clean” te willen eten.

 

 

Na een uitgebreide intake stelt Richard een persoonlijk en op maat gemaakt programma voor je op. Dit programma heeft er voor gezorgd dat ik het plateau heb doorbroken, vele malen sterker ben geworden en spiermassa heb gewonnen. Ook geniet ik nu veel meer van voeding en zie ik in dat “zondigen” er ook bij hoort en ook prima kan zonder dat dat afbreuk doet aan je progressie en resultaten.

Ik heb een heel ander inzicht gekregen in het trainen en het toepassen van de wetenschappelijk onderbouwde aanpak. Een totaal ander level dan bij de gemiddelde coach of gym. Daarnaast vind ik het erg mooi dat Richard het belangrijk vindt dat je het zelf gaat snappen en werkt met je samen aan een perfect fundament om ook zelf op door te kunnen bouwen.

Gaandeweg veranderde mijn doel van een groter, sterker en gespierder fysiek (welke ik heb behaald) naar een doen van fotoshoot. Ook hierbij heeft Richard mij prima begeleid en voorbereid. Ik ben dan ook erg tevreden met het resultaat.

Mooie aanvulling is dat er naast de coaching een sterk en echt teamgevoel heerst binnen Team Bell. Gelijk gestemde welke elkaar inspireren, motiveren of waar je gewoon even je ei kwijt kunt.

Kortom, wil je echte resultaten boeken, werken aan een groter en sterker fysiek, een bewezen en no nonsens aanpak? Schrijf je dan in en join #TeamBell.

Groet, Raymon

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>