fbpx

Max

Ik ben door een vriend bij Bell terecht gekomen, van wie de schoonbroer ook een traject heeft gevolgd om te droogtrainen. Zelf heeft hij hier ook coaching gevolgd op gebied van voeding.
Bell coaching sprak mij gelijk aan, omdat ik de resultaten op de Instagrampagina zag en die er super goed uit zagen. Het sprak mij erg aan dat er mensen met allerlei verschillende doelen geholpen worden.

Toen ik Bell coaching heb benaderd was mijn doel ook echt om droog te gaan, ik wilde dit al een tijdje maar kon me er eigenlijk nooit echt helemaal naar zetten. Ook zou ik na het traject op vakantie gaan, waar ik dan kon genieten en daarvoor ook wel wat droger wilde zijn.

Mijn ervaring met Bell Coaching is super goed bevallen, ik zou het ook zo iedereen aanraden. Ze denken met je mee en kijken goed naar hoe jij bent qua persoon en wat je doet in het dagelijks leven. De coaching met Laura is me ook erg goed bevallen, ze weet precies waar ze het over heeft en je kan altijd terecht bij haar met vragen.

Als ik nu niet bij Bell coaching mijn traject had gevolgd dan had ik het beetje bij beetje zelf wel gedaan, maar had ik niet het resultaat kunnen behalen wat ik nu behaald heb. En daar ben ikzelf erg tevreden over.

Zelf had ik niet verwacht dat ik dit resultaat zou neerzetten en dat in 9 weken tijd. Ik ben erg tevreden ermee; heb er natuurlijk ook hard voor gewerkt en mijn doel zeker behaald, en dat natuurlijk vastgelegd met een fotoshoot.

De coaching kan je helpen met je doelen, en dan bedoel ik ook elk soort doel, al is het aankomen of afvallen. Ze kunnen je er echt 100% goed in coachen. En misschien dat je het zelf kan maar met het is fijn dat je iemand hebt die echt met je meedenkt. En je ook écht resultaat boekt.

De coaching was voor mij toch een soort stok achter de deur, en om mijn resultaten met de coach te delen vond ik ook al echt een hele voldoening. Elke week belden we en dat vond ik ook fijn om toch even wat vragen en dingen te bespreken. Als je bijvoorbeeld in de weken een festival had hoe je daar mee om moest gaan.

Zelf heb ik een fotoshoot gedaan om mijn resultaat vast te leggen, ik had er helemaal geen ervaring mee, maar de fotoshoot is erg goed uitgepakt. Voor iedereen die een beetje camera shy is: doe het gewoon. Het is echt ook heel vet om je spieren zo te zien op de foto’s en het harde werk vast te leggen. Ik was in die 9 weken bijna 10 kilo afgevallen en spieren heb ik behouden of zijn zelfs toegenomen dus dat vind ik ook zelf ook vet om te zien!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>