Michiel

Ik heb de opleiding Bayesian Bodybuilding gedaan, wat in Nederland gegeven wordt door Richard. Ik heb eerst een half jaar zelf getraind na deze opleiding, maar omdat er veel ging veranderen ivm werk/studie en ik benieuwd was naar hoe een ervaren coach om zou gaan met bepaalde vragen, ben ik me laten coachen door Bell Coaching.

De grootste reden is dat ik groter wil worden, en tot nu toe gaat dat de goede kant op, vooral met dank aan Chris! Voordat ik begon, twijfelde ik omdat ik het wel veel geld vond, maar het is het meer dan waard. Je hoeft nergens aan te denken, alleen je best doen en je schema uitvoeren. Als er iets gaat veranderen in je dagelijkse patroon of je voelt je ergens niet goed bij, past Chris het aan. Hij luistert goed en zorgt dat het schema bij jou past.

Bij Bell Coaching wordt niet gekeken naar wat op papier het beste zou zijn, maar wordt naar jou gekeken en aan de hand daarvan wordt bepaald wat voor jou de meest ideale training is.
Ik word nu 8 maanden gecoacht door Chris en het bevalt me steeds beter!

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt. Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>