fbpx

Zilla

ik was begonnen met mijn voorbereiding voor mijn eerste Bikinifitness wedstrijd, de Enercup. Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen, omdat ik eigenlijk te onzeker was om überhaupt alleen al op het podium te staan en dan dat rare poseren voor een jury. Nee, dit was niks voor mij.

 

 

Maar omdat mijn ouders vroeger ook aan wedstrijden hebben mee gedaan, begon het bij mij heel erg te kriebelen om dat ook te ervaren. Ik ben via kennissen bij Bell Coaching terecht gekomen. Waarom Bell coaching? Omdat hij de IIFYM toepast. Ik ben zelf  werkzaam als verpleegkundige in het ziekenhuis en heb dus niet echt veel regelmaat. De ene keer werk ik nachtdiensten, een paar dagen er na dagdiensten of soms avonddienst en erna een dagdienst. Een vast voorgeschreven voedingsschema was voor mij daarom ook geen optie.

Plus het feit dat ik niet elke dag aan de zogenaamde kip met brocolli maaltijden wilde zitten. Ik vind het fijn om gewoon mijn verdeling van mijn macro’s te krijgen en deze zelf in te vullen met wat ik ook lekker vind, zodat ik kan afwisselen qua voeding. Bell Coaching heeft mij geholpen met mijn voorbereiding van mijn wedstrijd. Het is dan wel online coaching, maar de fb groep en het mailcontact, via social media en de teammeetings maakt het toch wat meer dan alleen online. Je krijg altijd binnen 24 uur antwoord op je vragen. Tenzij er vertraging oploopt dan hoor je dat meestal via de fb groep van tevoren.

 

Waarom online coaching? Ik heb gekozen voor online coaching omdat elke keer één op één trainen voor mij niet haalbaar is i.v.m. mijn wisselende diensten. D.m.v. van filmpjes wordt er gekeken of de uitvoering van je oefening goed is. Toen ik met mijn voorbereiding begon en zelfs tot een paar dagen voor mijn wedstrijd, was ik nog onzeker over het feit of ik er wel goed genoeg uitzag fysiek en of ik het wel zou kunnen.

 

 

Door het vertrouwen van Bell Coaching is het mij gelukt om op het podium te staan en te shinen! Mijn eerste bikini fitnesswedstrijd Enercup werd ik 3e en sleepte ik ook nog de favoriete publieksprijs binnen!  Een maand later deed ik weer met met de Ironman/maiden wedstrijd. Helaas toen geen plaatsing. Op naar de volgende wedstrijd!

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>