fbpx

Sander

Op gegeven moment ging er bij mij een knop om, ik ga afvallen en in shape komen! Zonder echte kennis of een plan ben ik aan de slag gegaan.

Op eigen kracht ben ik afgevallen van ruim 120kg naar 86,5kg. In die tijd heb ik wel eens overwogen om een coach te zoeken, maar met de gedachte: “is dit wel echt iets voor mij?” Heb ik dit nooit doorgezet. Mijn moeder volgde Bell Coaching al wat langer op social media. Ze zei dat ik maar eens op de site moest kijken of het misschien wat voor mij was.

Één van de reden waarom ik uiteindelijk voor Bell heb gekozen is dat ze duidelijk zeggen waar het op staat en dat ze naar je luisteren. Ze kijken echt naar jouw doel en daar passen ze je coach ook op aan, dus je krijgt een echte prof die jouw doel snapt en weet dat je moet doen om dat doel te bereiken!

Tijdens het intakegesprek met mijn uiteindelijk coach Lorenzo kwam naar voren dat het fysiek dat ik voor ogen had (een afgetraind en gespierd fysiek) ook daadwerkelijk mogelijk was.

Zonder de coaching van Lorenzo had ik denk ik nooit de hoeveelheid spiermassa opgebouwd en tegelijkertijd zo lean geworden. Als ik Lorenzo als coach niet had gehad was het ook nooit op een gezonde manier gegaan. Ik heb naast fysieke progressie ook enorm veel geleerd over voeding en training.
Ik ben ongelijk trots op het fysiek dat ik op de shoot heb kunnen neerzetten. We zijn nog lang niet waar we willen zijn, maar spiermassa komt niet overnacht.

Wil je begeleid worden door een coach met kennis en die zegt wat je moet horen en bij wie je alles kan zeggen dan is Bell coaching echt iets voor jou. Samen met mijn coach Lorenzo ben ik onderweg naar het beste fysiek dat voor mij te behalen valt en dat op een duurzame en gezonde manier.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>