fbpx

Nicky Meursing

 

Nadat ik drie jaar geleden mijn tweede kind kreeg besloot ik het roer om te gooien en aan mijn lijf te gaan werken.

Het eerste half jaar heb online coaching gevolgd gericht op vet verlies. Ik had echter het gevoel dat ik als een nummer werd gezien en miste de persoonlijke aandacht. Het proces was voornamelijk gericht op weinig kcal. Ik besloot over te stappen naar een wedstrijdcoach en besloot toe werken naar een bikinifitnesswedstrijd.

Dit traject was gericht op het volgen van een vast eetschema (het bekende broccoli, kip en rijst principe) met eens per week een cheatmeal. Ik merkte dat ik hierdoor een verstoorde relatie met voeding kreeg.

Door de week had ik behoorlijke restricties waardoor ik tijdens mijn cheatmeal volledig losging en alle progressie tenietdeed. Mentale struggles werden afgedaan als: niet zeuren waardoor ik het gevoel had niet alles kwijt te kunnen. Ik besloot daarom om anderhalf jaar geleden bij Bell coaching te starten.

Mijn man was reeds cliënt van Richard en ik merkte dat het anders kon. Richard pakte vervolgens de online coaching op. Na mijn trainingen hebben we contact via de mail waarbij alles besproken kan worden. Daarnaast is er genoeg ruimte om elkaar fysiek te spreken door maandelijkse teammeetings.

Tijdens de prep voor JBC’19 heb ik geen enkele restrictie gehad qua voeding waardoor ik elke dag kon eten wat ik zelf lekker vond. Door het hanteren van het 80-20 principe het verliezen van vet tijdens de prep makkelijk. Elke dag chocolade en pindakaas kan gewoon tijdens dit proces. Door het combineren van twee bedrijven en een gezin met de wedstrijdvoorbereiding is het stressgehalte bij ons zo af en toe behoorlijk hoog.

Richard begeleid ook dit mentale vlak enorm goed waardoor ik niet alleen lichamelijk progressie kan boeken maar ook mentaal sterker word. Bij Richard is de ruimte en het vertrouwen om alles te bespreken en daardoor merk ik dat ik op alle aspecten in mijn leven meer grip krijg.

Nu ik de wedstrijd gehad heb, heb ik enorm veel zin, motivatie en energie om gezamenlijk te werken aan nieuwe doelen. Hier is geen sprake van een post-show dip. Wanneer ik niet de overstap had gemaakt naar team Bell was ik waarschijnlijk allang afgehaakt met het gehele proces en had ik niet de stappen gemaakt die ik nu heb gezet.

Ik zou iedereen Bell coaching aanraden omdat je hierbij zowel fysiek als mentaal goed gecoached en ondersteund wordt. Daarnaast is team Bell een team met toffe en inspirerende mensen.

Door de begeleiding van Richard zit ik zowel lichamelijk als mentaal enorm goed in mijn vel en door het maken van nieuwe plannen kan dit alleen nog maar beter worden.

Vincent Huisman

Over de Coach

Vanuit passie, ervaring en continue studie ondersteun ik ondernemers in de fitness branche met zakelijke aspecten zoals online marketing en sales. Ik heb een bovengemiddelde interesse in wetenschap, fitness en voeding en ik ben een gecertificeerde Personal Trainer.

Bekijk meer resultaten

>