fbpx

Annerieke

Ik volgde Bell Coaching via Instagram en las ik de resultaten van een cliënt met een eetstoornis verleden. Ik heb zelf meer dan 17 jaar boulimia nervosa (gehad?).

Het was 3 jaar geleden dat ik mijn therapie afsloot. Ik had daar geleerd niet meer te compenseren, te vasten en overmatig te bewegen. Ik had inzicht in de trauma’s die geleid hadden tot het ontwikkelen van de eetstoornis, maar eetbuien had ik nog steeds… en zonder te compenseren kwam ik aan!

Ik wilde duurzaam afvallen en leren hoe ik gezond kon eten want ik leefde op maaltijdrepen en snoep. Ik las dat Sanne met veel vrouwen met eetstoornis goede resultaten haalde, dus had ik mij aangemeld. Ik kan de “geen bullshit” aanpak, die Richard online deelt, ook altijd erg waarderen.

Sanne heeft mij heel veel inzichten gegeven: waarom ik zoveel crap at, welke gedachten mij triggerden en wat mijn lichaam nodig waardoor ik mij goed voel.

Ook werd pijnlijk duidelijk hoeveel stress ik eigenlijk had in mijn dagelijks leven en dat dit het behalen van mijn gewenste resultaat in de weg stond. Het gevolg is dat ik nu mijn leven compleet anders aan het inrichten ben.

Sanne is een betrokken en fijne coach met zeer veel kennis. Zonder Sanne had ik niet begrepen waarom ik mijn voornemens om af te vallen niet vol kon houden. Ik zou dan meer en meer negatieve gedachten over mijzelf hebben, die dan weer een eetbui zouden triggeren. Ik zou in een spiraal zitten die nooit duurzaam resultaat zouden brengen.

Qua inzicht en herkennen van gedachten ben ik dankzij de coaching van Sanne enorm gegroeid. Dit gaat mij helpen om het gewenste fysieke resultaat te halen. Op dit moment pak ik de stress in mijn leven aan. Sanne heeft mij heel veel inzichten gegeven. In mijn geval is er mentaal heel veel progressie geweest de afgelopen maanden, het fysiek volgt.

Ik zou Sanne aanraden, omdat zij heel veel kennis heeft en er echt voor gaat om de gestelde doelen te halen.

Meer weten over onze online coaching, klik dan hier.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>