Nikki

Ik ben bij Bell coaching terecht gekomen door social, en horen zeggen. Ik heb specifiek voor ze gekozen omdat ze gewoon hele rake content delen.

Zoals Richard himself altijd zegt ; make context matter again. Eigenlijk gewoon precies dat. Geen onzin verkopen, gewoon soms keihard, maar wel zoals het is. Ik geef zelf ook personal training en de coaching die hier bij komt kijken, vraagt daar gewoon om. Dus dit is waar ik vooral zelf ook heel erg achter sta. Er wordt al genoeg onzin verkocht, dus laten we vooral ons eigen koppie gebruiken, en waarheden wat betreft training en voeding vooral blijven delen met elkaar. 

Wat ik vooral wilde bereiken toen ik koos voor Bell coaching was het doorbreken van een trainingsplateau en een wat lager vetpercentage. En na een week of twee dacht ik, laten we ook maar gelijk een goeie fotoshoot erbij pakken!  

Mijn ervaringen met Bell coaching, en coach Jordi Kamp, zijn heel goed. Hij heeft mij echt wel geholpen met het opnieuw creëren van een goede en vooral gezonde balans + relatie met voeding. Waar mijn balans vroeger doordeweeks 100% clean was en in het weekend alles mogen eten wat los en vast zit (waarmee ik continu mijn progressie ver*** van de hele week dus).

Is dit nu eigenlijk gewoon nog steeds heel clean eten, met toch bijna dagelijks wel iets ongezonds, maar met zoveel meer rust. Niet die drang om in het weekend alles te moeten en willen inhalen. En zelfs na het cutten + weer +- 500 kcal meer eten, gewoon heel steady op gewicht kunnen blijven. 

Ik zou Bell coaching beschrijven als eerlijk en duurzaam. En eigenlijk precies dat maakt hen ook uniek. In onze branche wordt vaak alles wel altijd mooier gemaakt dan het is. En dat is denk ik, precies de reden waarom we als mensen te hoge verwachtingen creëren voor onszelf, en dan het idee hebben dat we falen.  Verder ben ik megablij met het resultaat van mijn fotoshoot! En weet ik dat ik ook vooral trots mag zijn op mezelf.  Thanks Bell coaching & thanks Jordi!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Jordi Kamp

Over de Coach

Naast dat ik mijn passie voor training en voeding naar jou over wil brengen en hier mooie duurzame resultaten te behalen. Zonder dat je wordt afgeleid door nonsense. Samen maken we beslissingen waar jij achterstaat en volledig voor wilt gaan. Samen bespreken we je moeilijke momenten, maar vieren we ook zeker iedere win!

Bekijk meer resultaten

>