Onur

Ik ben al ongeveer 4 maanden lid van Bell Coaching en heb Lorenzo Haarloo als coach die mij begeleid naar mijn doelen. Zelf ben ik al paar jaar actief in de gym, maar toch ontbrak het een en ander aan kennis qua vet verliezen. De reden dat ik voor Bell Coaching heb gekozen is omdat ik mijn werk moeilijk kon combineren met een coach die fysiek aanwezig moest zijn. Dus stuitte ik, op een aanraden van een medesporter, op Bell Coaching. Via de mail wordt jouw persoonlijke situatie omgezet tot een plan waarmee jouw doelen bereikt kunnen worden. Communicatie is duidelijk en regelmatig. Manier van betalen is transparant en er wordt hier geen onzin verkocht.

De logica achter jouw manier van trainen, de schema’s en voeding kunnen onderbouwd worden. Er is hier geen sprake van Bro-Science en de coaches hebben zelf jarenlang ervaring op het gebied van trainen en weten dus wat ze doen. Ben je op zoek naar een serieuze coach die jou met je doelen helpt? En wil je dit daarnaast ook combineren met bijvoorbeeld een drukke baan of andere  Verantwoordelijkheden? Dan bestaat er naar mijn weten geen betere optie dan Bell Coaching.

Ik ben al in ieder geval in de buurt van mijn Six-Pack, waar ga jij voor? Ik zie het niet als het einde van een ‘dieet’ of ‘cut’, maar dat ik eerder mijn eetpatroon tijdelijk ‘intensified’ had. Nu ben ik me ook bewuster van wat ik eet en wat ik dagelijks nodig heb om te maintainen.

Dus ten eerste bedankt voor al je hulp en steun voor het shredden van deze bodyfat. Eerlijk gezegd ben ik denk ik blijer met de kennis en ervaring, en de weg die naar dit heeft geleid dan het eindresultaat. Ik heb zoveel kennis opgedaan over producten en hoe ik een verantwoorde maaltijd kan bereiden.

Daarbij kan ik zonder te tracken ook aardig inschatten wat ik eet en wat ik dagelijks nodig heb, dat is ZO een last van m’n schouder dat wil je niet weten. Daar zal ik de rest van mijn leven profijt van hebben . Dus bedankt daarvoor, het liefst bedankte ik je in persoon. Maar die knuffel krijg je wel bij een volgende teammeet.

Ook online coaching?

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>