fbpx

Timo

Timo begon in 2021 als client bij mij, met de hulpvraag van “geef gains, wil sterker worden” op gebied van powerlifting. Na enige tijd hebben we zijn coachingstraject omgebogen naar iets wat eerder “mentorship” genoemd kan worden. Hij is zelf ook (powerlift) coach, dus dat betekende dat we wekelijks diverse casussen (eigen cliënten) van hem bespraken, dat hij zijn eigen programma’s bouwde en ik hem daarmee hielp qua feedback, hebben gespard over diverse onderwerpen en vraagstukken, etc. – om dergelijke kennis mee te nemen naar zijn eigen coaching.

Dus, naast 1-op-1 coaching is het ook volledig mogelijk om ons toe te passen als vraagbaak voor je eigen cliënten, of als sparringpartner over diverse onderwerpen 😉

Timo’s woorden:
“Ik ben bijna 2 jaar geleden bij Chris terechtgekomen. In die periode was ik zelf net een jaartje bezig met coachen en zocht ik een mentor om van te leren. Chris is de afgelopen 2 jaar dan ook mijn vaste aanspreekpunt geweest voor wanneer ik vragen had over mijn eigen training, client cases of willekeurige vraagstukken waar ik zijn mening over wilde hebben. Ik zou Chris zeker aan anderen aanraden wanneer je opzoek bent naar een coach die flink wat jaren ervaring heeft in het vak zowel gericht op bodybuilding als powerlifting.”

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>