fbpx

Marinus

Na jaren van blessureleed was het voor mij tijd om het roer om te gooien. Ik had al eerder een coaching traject gevolgd, maar dat bracht voor mij niet het juiste resultaat. Bell Coaching volgde ik al een tijdje via Instagram en de content kwam op mij erg professioneel over.

Door mijn slechte ervaring met online coaching had ik een kleine twijfel. Maar na het eerste mail contact met Richard wist ik zeker dat ik voor Bell Coaching moest gaan. Ik kreeg Lorenzo als mijn coach aangewezen, waar ik tot vandaag nog heel blij mee ben. Ik ervaar de coaching als heel prettig. Lorenzo denkt goed mee, neemt uitgebreid de tijd om je vragen te beantwoorden en heeft altijd een oplossing wanneer je tegen een probleem aanloop.

Iets wat ik vooraf niet mogelijk zag is goede band die wij hebben opgebouwd. Inmiddels zie ik Lorenzo meer als een vriend waar ik wekelijks contact met heb dan een coach. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik zowel op fysiek als persoonlijk vlak veel progressie heb geboekt.

Mijn doel was om weer pijnvrij te kunnen trainen en bewegen. Ik heb door Lorenzo geleerd om niet altijd tot het uiterste te pushen maar op de juiste moment gas terug te nemen en daardoor meer progressie te boeken.

De personal trainingen hebben ervoor gezorgd dat mijn techniek enorm verbeterd is en dat ik na lange tijd oefeningen weer pijn vrij kon uitvoeren en zo veel progressie heb kunnen boeken in mijn trainingen. De goede samenwerking met de fysio heeft er zelfs voor gezorgd dat ik inmiddels van alle oude pijntje verlost ben. Iets wat ik zonder de coaching van Lorenzo niet bereikt had.

Tijdens het coaching traject heb ik de liefde voor het powerliften ontdekt. Wat op dit moment het nieuwe doel is. Ik hoop dit jaar onder begeleiding van Lorenzo mijn eerste powerlift wedstrijd te doen.

Als je echt aan jezelf wilt werken en daarbij maximaal resultaat wilt behalen is Bell Coaching voor mij de absolute nummer 1!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Lorenzo Haarloo

Over de Coach

Naast kennis overdracht en dus het waarom je bepaalde dingen moet doen, vind ik het bij coaching enorm belangrijk dat er mentale ondersteuning is tijdens de ups en downs die horen bij verandering van fysiek en levensstijl.

Bekijk meer resultaten

>