fbpx

Ricardo

Al een aantal jaren ben ik actief in de gym… de ene keer wat actiever dan de andere keer, met ook wel eens een jaartje niets. Wat had ik tot nu toe bereikt? Van een lange slungel van 1.90m en 68kg tot nu, dezelfde lange vent van een kilo of 90. In shape was ik ondertussen zeker niet meer.

Toen ik via een Facebook-actie in aanraking kwam met coaching, ging voor mij de knop om. Ik was ondertussen 39 en mijn doel werd: Best body by 40. Ik ging mij buiten de coaching om ook zelf meer verdiepen in de materie, en kwam via Instagram met Bell Coaching in contact.

Na een tijdje Bell Coaching gevolg te hebben, zag ik de advertentie van de Henselmans PT cursus. Ik vond de science-based inhoud zo interessant, dat ik besloot deze cursus te gaan volgen. Chris volgde ik ondertussen ook al een tijdje. Massieve kerel met een hoop kennis en een leuke omgang met zijn cliënten. Ik besloot toen al: Als de tijd komt dat ik weer met een coach aan de slag ga, dan ga ik voor Bell Coaching en dan sowieso voor Chris, want ik denk dat wij als cliënt en coach prima met elkaar matchen.

Daarnaast wilde ik sowieso een coach die ook de Henselmans PT cursus had gevolgd en al een aantal jaren ervaring had, zodat ik ook nog iets kon leren voor mijn eigen toekomst als coach.

Tijdens de zomervakantie hakte ik de knoop door en stuurde ik Chris een bericht via Instagram. Na een leuk gesprek was de keuze gemaakt en in oktober zou ik bij Chris starten. Doel: Die best body by 40 doortrekken naar een nog beter fysiek. Was ik tevreden met mijn huidige shape? Mwah… mijn zelf bedachte bulk was een beetje uit de hand gelopen, dus we zouden nu eerst gaan cutten om een goede basis te leggen voor een clean bulk in 2021.

Die cut is ondertussen beëindigd. Het was een bumpy road, met corona EN de sluiting van de gyms, maar het resultaat wat ik samen met Chris heb neer weten te zetten ben ik 100% tevreden mee. Mijn vetpercentage is waar we hem hebben wilden en nu kunnen we, met de opening van de gyms in het vizier, gaan bouwen aan een groter frame. Had ik dit alleen ook gekund? Nee, ik heb die stok achter de deur nodig.

Chris is een hele kundige coach die elke afwijking in de prognose weet uit te leggen en je ook een spiegel voor houdt. Hij is objectief en houdt zijn ogen op het doel. In de omgang is Chris super relaxed en down to earth. In de omgang mag ik zelfs wel zeggen, dat hij in de loop van de afgelopen maanden voor mij als een soort van vriend is gaan voelen. Ik zou Chris in ieder geval aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een coach die er geen doekjes om windt, fijn is in de omgang en altijd zijn ogen heeft op de toekomst en de gestelde doelen.

Mocht je nog twijfelen om Bell Coaching in te schakelen om jouw doelen te behalen: No doubt dat zij de aangewezen partij zijn om jouw naar een volgend level te krijgen. Als ik zie welke stappen ik fysiek gezet heb de afgelopen maanden tijdens mijn cut, dan schrik ik er soms wel eens van. Ik ben behoorlijk wat sterker geworden op alle fronten en zelfs tijdens mijn cut heb ik spiermassa weten aan te zetten.

Ik heb in ieder geval de afgelopen maanden met veel plezier samen met Chris gewerkt en ben van plan de komende maanden dit nog door te zetten. Op naar some more gains in the future!!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Chris Kunst

Over de Coach

Het is mijn missie om gepassioneerde mensen te helpen dichterbij hun fitness doelstelling te komen: hetzij het maximaliseren van kracht en spiermassa, vetverlies om een awesome fysieke shape te bemachtigen, of simpelweg het optimaliseren van je “fitness lifestyle” zodat je vitaal en sterk je leven door kunt.

Kennis overdracht vind ik daarbij fundamenteel: jij moet weten wat je doet, en waarom.

Bekijk meer resultaten

>