fbpx

Miriam

Ik volgde Bell coaching op Instagram en ben naar een vrouwenseminar geweest. Ik was al bekend met online coaching en had veel resultaat geboekt. Toch had ik een nieuwsgierigheid wat er voor mij als 50-plus vrouw nog mogelijk zou zijn.

Ik kreeg behoefte aan een maatwerkschema: meer focus op mijn benen en billen en minder focus op mijn bovenlichaam.

Ik heb voor Bell coaching gekozen, om de kennis en de kunde, niet alleen op het gebied van trainen en voeding, maar juist ook al die andere leefstijlgebieden die invloed hebben.

Ik had mezelf een doel gesteld om in maart 2023 opnieuw naar de fitnessfotograaf te gaan en deze keer in korte broek.

Ik heb hele goede ervaringen met online-coaching, Dit is echt de basis van mijn lichaamstransformatie en mijn mentale groei! Ik ben heel tevreden met het resultaat! Ik ben blij als ik mezelf in de spiegel zie, supertrots op mijn lichaam. Ik zie er beter uit dan toen ik dertig was.

Met mijn toegenomen zelfvertrouwen durf ik nu makkelijker uit mijn comfortzone te stappen en dingen te ondernemen die ik eerder niet zou doen. En behalve mijn fitnessfotoshoot heb ik mezelf laten vastleggen in lingerie. Superspannend vond ik dat, maar o zo blij dat ik dat heb gedurfd.

Zonder coaching zou ik veel minder resultaat behaald hebben. Ik zou geen idee hebben gehad wanneer ik van mijn lean bulk naar de vetverliesfase zou moeten gaan. Ik zou echt rommelen met mijn calorieën, omdat ik toch soort van mentale angst heb dat de weegschaal omhoog gaat.

Coaching van Sanne voelt echt als een traject van ‘samen’. Behalve dat ik de coaching van Sanne erg prettig vind met al haar kennis en kunde, heb ik echt het gevoel dat Sanne het ook erg leuk vind om mij te coachen. Dat is een hele fijne basis!

Toen ik Sanne sprak op het vrouwenseminar reageerde ze gelijk enthousiast op fotoshootbegeleiding. Zonder twijfel ben ik bij haar ingestapt.

Haar geduld, haar kennis en kunde wat betreft vrouwelijke hormonen, het gevoel dat ze me geeft dat het een heel fijn gezamenlijk traject is maakt Sanne voor mij uniek.

Tegen iemand die nog twijfelt zou ik zeggen: kijk naar de resultaten, die spreken voor zich.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Sinds 2015. Duizenden transformaties

Online Coaching

Wetenschappelijk onderbouwde methodes persoonlijk afgestemd op jouw leven. Krijg een stok achter de deur van een expert en behaal sneller het lichaam van je dromen.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>