fbpx

Roos

Ik volgde Bell Coaching al langere periode via social media en hierdoor kreeg ik een heel goede indruk van de kennis en kunde van de coaches en de manier van coaching. Dit gaat veel verder dan mensen simpelweg op weg helpen in de sportschool of met voeding. De holistische en persoonlijke aanpak van Bell coaching maakte dat ik met vol vertrouwen mij aanmeldde. Ik dacht als ik echt goede dingen wil leren, goed begeleid wil worden dan moet ik hier zijn.

Sporten en voeding was ik altijd al heel veel mee bezig, maar ik wist dat ik nog heel veel dingen beter kon doen. Daarnaast had ik last van mijn hormonen in de zin van onregelmatige cyclus, en zelfs uitblijven van mijn menstruatie. Dit voelde niet goed, omdat dit een teken is dat er iets niet op orde is.

Toen ik net startte met Wesley werd ik blij om te zien dat hij met mijn trainingsschema bezig was. Maar het bleek dat hij er niet mee bezig was, maar dat dat het was. Met andere woorden, ik moest heel erg wennen om (veel) minder te doen in de gym.

Het duurde niet lang voordat ik mezelf er volledig aan heb overgeven en er vol voor te gaan. Ik dacht: Hij heeft ervoor geleerd en hoe stom ben je als je hulp inschakelt, er geld in investeert en dan toch je eigen plan trekt. Uiteindelijk vond ik het wel lekker om het uit handen te geven en gewoon te doen wat er gezegd werd. Ik wil(de) altijd wel weten hoe wat en waarom, omdat ik er graag van leer.

De eerste 1,5 jaar was het vooral de belastbaarheid van mijn lichaam vergroten en de fysieke stress wegnemen. Na een aantal maanden werkten mijn hormonen zoals ze behoren te doen en konden we meer gas geven in de gym!

Nu bijna twee jaar verder heb ik, los van het esthetische plaatje, ook een heel gezond lijf. Dit gaat hand in hand met rust en flexibiliteit wat het mij mentaal heeft opgeleverd. Dit is iets waar ik de rest van mijn leven profijt en geluk van zal hebben, en dat is goud waard.

Bell coaching heeft mij nog veel meer opgeleverd dan dat ik vooraf had kunnen bedenken en dat maakt Bell zo ontzettend waardevol. Dit heb ik bekroond met een toffe fotoshoot, wat meer voelt als een medaille, omdat het proces waar ik zoveel van geleerd heb al mijn doelen overstijgt.

Ik denk dat iedereen baat zou hebben bij een goede coach die naar je luistert en je op weg helpt met al je vraagstukken. Voor Wesley is niks gek en hij helpt je met al je twijfels en (mentale) obstakels. Hij luistert goed en helpt je op een manier waar JIJ wat aan hebt. Wesley en ik zijn nu bijna twee jaar verder en ik durf wel te zeggen dat hij veel meer is dan alleen een coach omdat we een mooie band hebben gekregen wat onwijs mooi en leuk is.

Ik kan dus ook niks anders doen dan iedereen met een bepaald doel of (fysieke) vraagstukken Bell coaching aanbevelen. Het is de investering meer dan waard want je hebt er de rest van je leven plezier van!

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Wesley Bosman

Over de Coach

Met Wesley zijn academische achtergrond als Bewegingswetenschapper vindt hij het gaaf de laatste wetenschappelijke inzichten op de meest simpele manier te vertalen naar de praktijk voor zowel atleten als niet-sporters. Naast dat hij zich kan uitleven in een intensieve krachttraining, speelt hij voetbal in een selectie elftal, grijpt hij nieuwe zakelijke avonturen met beide handen aan en programmeert hij graag websites en mobiele apps.

Bekijk meer resultaten

>