fbpx

Dennis Vastenburg

Ik had contact opgenomen met Richard, omdat ik had besloten mee te gaan doen aan een Men’s Physique wedstrijd. Dit besluit had ik genomen, omdat ik een concrete doelstelling wilde hebben om te realiseren en het leek me erg gaaf om eens mee te maken. Tevens ben ik altijd bezig om mijzelf als atleet, alsmede als trainer/coach te blijven ontwikkelen en te leren en wilde ik dit proces dan ook aangrijpen als een soort praktijk opleiding.

 

Hierdoor kwam ik al snel tot de conclusie dat Richard de man was om mee samen te gaan werken, vanwege zijn evidence based en no-nonsense aanpak.  Ik was erg benieuwd naar zijn aanpak & zienswijze en tot op heden heb ik daar absoluut geen spijt van gehad. Tijdens onze samenwerking van een jaar heb ik ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan en heb daardoor alles op een hoger niveau kunnen brengen, dankzij Richard. Als slagroom op de taart stond ik op het podium in de beste shape van mijn leven en heb die dag echt genoten van alles wat er die dag op mij af kwam.

Het gaf mij nog meer inspiratie om de komende jaren flink door te knallen en nieuwe doelen te blijven stellen, zoals een powerlift wedstrijd. Ook hier heeft Richard mij de juiste kant op geduwd en dankzij de opgedane kennis en ervaring heb ik een prima fundament om op door te bouwen. Het was dan ook een prettige en constructieve samenwerking!

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>