fbpx

Achraf

Na Richard al een tijdje gevolgd te hebben via zijn website en Facebook, heb ik de keuze gemaakt om de samenwerking aan te gaan.

Doorslaggevend waren destijds de zichtbare resultaten bij mijn voorgangers. Het merendeel van Richards cliënten werken toe naar een wedstrijd en/of fotoshoot. Mijn doel was om het maximale uit mijn lichaam te halen, zowel fysiek als mentaal.

Het verbreden van mijn kennis én daarbij het ervaren van plezier waren voor mij erg belangrijk. Wat ik fijn vind aan Richard, is dat hij echt de tijd neemt om uitgebreid dingen uit leggen en je te motiveren. Daarnaast is het ook super dat Richard altijd héél snel reageert op je mailtjes. Zijn reactietijd is maximaal 24 uur, maar vaak komt zijn reactie veel eerder. Kenmerkend aan Richard zijn begeleiding is de ongelooflijke kennis die hij bezit en het vermogen om dit te vertalen naar de praktijk.

Terugkijkend kan ik alleen maar concluderen dat het echt een toptijd is geweest. Ik heb enorm veel geleerd en het resultaat heeft mijn verwachtingen zwaar overtroffen.

Dus wil je echt resultaat boeken met een coach die weet waar hij het over heeft én echt de tijd voor je neemt? Dan ben je bij Richard aan het juiste adres!

Richard Bell

Over de Coach

Eigenaar Bell Coaching. Ik coach zowel nationaal als internationaal cliënten met maar 1 doel: maximaal resultaat, waarbij jij ook alle tools aanleert om dit levenslang vol te houden.

Mijn kracht ligt in het combineren van optimale progressie met intensieve mentale coaching, om jou in elk aspect van je leven te ontwikkelen. Daarnaast verzorg ik zowel nationaal als internationaal opleidingen voor professionals, seminars en clinics.

Bekijk meer resultaten

>