fbpx

Sandra

Ik heb de Henselmans PT cursus gedaan, en de werkwijze van Bell Coaching sluit aan op deze opleiding dus ik had daarom gekozen Voor Bell Coaching.
 
Omdat ik zelf personal trainer ben, wilde ik graag het online coaching traject ook zelf ervaren. Ik denk dat dat voor iedere coach heel leerzaam is. Verder had ik een fotoshoot gepland en heb zeker een mooi resultaat bereikt in 2 maanden tijd!

Mijn ervaring met de coaching was goed. Ik heb het contact per email als heel prettig ervaren. Het is fijn dat je alles terug kunt lezen.

Zonder coaching had ik het proces van zelf gecoacht worden niet kunnen ervaren,  terwijl dit juist een leerzame ervaring is voor mij als coach. Je wordt er zo meer van bewust wat het coachtraject van de klant vraagt. Verder heb ik weer beter inzicht in de macro’s van mijn eetpatroon gekregen, en ben ik nog bewuster geworden van mijn persoonlijke voorkeuren voor mijn eigen leefstijl. 

De resultaten waren goed! Mijn vetpercentage is verlaagd en mijn spiermassa en kracht zijn toegenomen.

 De toevoeging van de Bell Academy maakt Bell Coaching speciaal voor mij. 
Sanne denkt goed mee en geeft goede adviezen. Ze heeft veel vakkennis en veel ervaring. Ze is heel begripvol en oordeelt niet.

Meer weten over onze online coaching. Klik dan hier.

Sanne Leenman

Over de Coach

Fitness en progressie gaan voor mij verder dan een paar dagen per week in de sportschool. Het is voor mij een levensstijl met de prachtige drijfveer erachter om steeds beter te worden. Mijn kracht ligt in anderen te laten inzien hoe je jouw leven zo kunt inrichten om langdurige progressie te bereiken, zonder dat je daar daar alles voor aan de kant zet.

Bekijk meer resultaten

>