fbpx

Sanne

Vanaf januari begon ik met de coaching bij Laura. Ik wilde graag weer een fijne routine met trainen, sterker worden, progressie zien, maar vooral niet meer te veel nadenken en twijfelen over wat ik zou “moeten” doen in de sportschool.

Wat ik fijn vond tijdens de coaching was dat Laura echt aandacht had voor mij persoonlijk. We gingen tijdens de calls dieper in op wat voor mij op dat moment relevant was en Laura gaf altijd goed onderbouwde antwoorden op mijn vragen.

Ik ben zelf al langere tijd bezig met krachttraining, voeding, mindset etc., in het begin twijfelde ik om coaching te nemen, maar ik ben uiteindelijk heel blij dat ik dit ik deze keuze wel gemaakt heb. Het zorgde voor mij voor meer structuur en een mogelijkheid om te sparren met iemand die veel kennis heeft op het gebied van training en voeding maar ook de belangrijke leefstijlfactoren daarnaast zoals ook hormonen en menstruatie.

Ondanks de korte tijd die we hadden in de coachcalls iedere week voelde ik mij gesteund, gehoord en geholpen in mijn proces en mijn persoonlijke doelen.

Meer weten over onze online coaching? Klik dan hier.

Online Coaching

Behaal je fysieke en mentale doelen met behulp van wetenschappelijk onderbouwde methodes die afgestemd worden op jouw leven.

Laura Vogel

Over de Coach

Het mooiste aan mijn werk is om samen met jou een passend plan op te stellen. Voor jouw persoonlijke doel en om te werken aan fysieke en mentale gains!

Bekijk meer resultaten

>